Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HTC wildfire - kapacita interního úložiště

Od: papillon* odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer,

ráda bych se zeptala, zda se dá nějak řešit situace u telefonu HTC wildfire S, kdy mi permanentně telefon hlásí, že má přeplněné interní úložiště, ale já přitom nemám nainstalované žádné aplikace navíc, jsou tam jen a pouze ty původní (FB, Youtube, Twitter aj.) + antivirus AVG?

K čemu např. slouží Úložiště vytáčení, které mi tam zabírá více než 50 MB, ale nejde ani odinstalovat, ani nic jiného s ním udělat? Má to nějakou funkci? Bohužel si toho nejsem vědoma, jsem pouze základní uživatel těchto zařízení, ale někdy mě docela štve, že si nemůžu ani nainstalovat aplikace, které potřebuji k práci - posledně mi to odmítlo nainstalovat čtečky na formát .docx aj., protože tam nebyl dostatek místa na uložení aplikace...

Předem díky za odpověď a případné rady.

Pavlína

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pilivoj*
hodnocení

2x

Dobrý večer.

Zkuste na Android Marketu najít aplikaci a nainstalovat Clean Master (Cleaner)-free

nejstahovanější nástroj pro čištěnízařízení se systemem Android auvolnění RAM. Třeba pomůže.

papillon*
hodnocení

Dobrý den, aplikace pomohla k pročištění RAM a SD karty, takže za to moc děkuji, je to opravdu užitečná aplikace na tohle, ale bohužel už nechtěla nic dělat s interním úložištěm... stále mi tam zabírá víc než 50 MB Úložiště vytáčení, které nevím, k čemu slouží... lze u toho jen vynutit ukončení, nejde to přesunovat, nejde to odinstalovat, nejde s tím zkrátka dělat nic. Když jsem to kdysi zkusila, tak se mi pak nikdo nemohl dovolat asi dva dny, než jsem přišla na to, že je potřeba kvůli tomu telefon vypnout a znovu zapnout, aby se vše obnovilo... Ale jinak aplikace funguje bezvadně a jsem ráda, že jsem si ji nainstalovala, je užitečná. :) Díky.

capri*
hodnocení

0x

Dobrý den,

Úložiště vytáčení má na starosti především archivaci SMS a MMS zpráv. Stačí jim provést redukční dietu a mělo by to být v pořádku. Vliv mají hlavně MMS zprávy tj. obrázky a video. A pak také sáhodlouhé texty. Můžete zprávy promazat buď ručně a nebo zkusit vymazat data Úložiště vytáčení přímo ve správci aplikací. Předtím si ale všechny důležité zprávy zálohujte jelikož s velkou pravděpodobností pak o všechny přijdete. Nejsem si teď úplně jistý jestli se vymazáním dat Úložiště vytáčení nesmaže i nastavení APN pro Internet a MMS (přístupového bodu k mobilním datům a multimediálním zprávám) - nejspíše ano. Tudíž potom by bylo potřeba obnovit i nastavení pro APN - pokud se po vymazání zpět neobnoví automaticky. Například zprávou s nastavením od vašeho operátora a nebo ručně dle jeho pokynů pro nastavení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]