Nejste přihlášen/a.
zdravim všechnyslyšel jsem,že jde posílat obrazky zdarma mám NOKIU LUMIU 52O mužete mi poradit
Whatsapp ano,ale nmusíte být připojený k internetu.Je jedno zda přez wifi nebo data. Těch aplikací je více praktikcky to posílání je zdarma,ale bez připojení to nejde.
Ano, bud to posilat pres internet nebo kdyz jste s tim majitel druheho telefonu vedle sebe, tak si je muzete mezi telefony poslat i pres Bluetooth (BT). Ten prenos pres BT funguje uz snad pres 10 let, ale prakticky nikdo to nepouziva. Stejne jako drive IR prenosy.
Kolik lidi znas, kteri prenaseji soubory mezi mobily pres Bluetooth (OBEX)? Presne to jsem si myslel ...
Lidi si mysli, ze Bluetooth je jen na pripojeni hand-free sady
Radio-exoty jako jsi ty nemuzes pouzit jako kontrolni skupinu pro to, kolik lidi, kteri vlastni mobil s BT, ho pouziva pro prenos souboru. Samozrejme ze radioamateri a radio-inzenyri o tom vedi radove vice nez bezny Franta uzivatel.
Poznamka: Budu se muset podivat, jak je to s tou podporou WiFi Direct mezi mobily a jak se to presne lisi od ad-hoc WiFi.
no já spíš neznám někoho, kdo by nevěděl že přes BT se dají posílat soubory a někteří jsou celekem technicko-elektroničtí antitalenti a používají BT od doby co s tím mají mobil. To spíš palatilo pro IR, ale ten nebyl moc rozšířený a hlavně byl pomalejší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.