Nejste přihlášen/a.
zdravim všechnyslyšel jsem,že jde posílat obrazky zdarma mám NOKIU LUMIU 52O mužete mi poradit
0x
Whatsapp ano,ale nmusíte být připojený k internetu.Je jedno zda přez wifi nebo data. Těch aplikací je více praktikcky to posílání je zdarma,ale bez připojení to nejde.
Ano, bud to posilat pres internet nebo kdyz jste s tim majitel druheho telefonu vedle sebe, tak si je muzete mezi telefony poslat i pres Bluetooth (BT). Ten prenos pres BT funguje uz snad pres 10 let, ale prakticky nikdo to nepouziva.
Stejne jako drive IR prenosy.
doplněno 03.05.14 14:46: V mém okolí je dost lidí co BT používají i na přenos souborů, i když pokud je to možné, používáme WiFi Direct, který je mnohonásobně rychlejší. Jen těch podporovaných přístrojů je málo.
Já sám používám BT v autě u autorádia (HF) a když něco potřebuju přendat mezi mobilem a notebookem.
Kolik lidi znas, kteri prenaseji soubory mezi mobily pres Bluetooth (OBEX)? Presne to jsem si myslel ...
Lidi si mysli, ze Bluetooth je jen na pripojeni hand-free sady ![]()
Radio-exoty jako jsi ty nemuzes pouzit jako kontrolni skupinu pro to, kolik lidi, kteri vlastni mobil s BT, ho pouziva pro prenos souboru. Samozrejme ze radioamateri a radio-inzenyri o tom vedi radove vice nez bezny Franta uzivatel.
Poznamka: Budu se muset podivat, jak je to s tou podporou WiFi Direct mezi mobily a jak se to presne lisi od ad-hoc WiFi.
![]()
no já spíš neznám někoho, kdo by nevěděl že přes BT se dají posílat soubory a někteří jsou celekem technicko-elektroničtí antitalenti a používají BT od doby co s tím mají mobil. To spíš palatilo pro IR, ale ten nebyl moc rozšířený a hlavně byl pomalejší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.