Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aplikace na blokovaní hovorů a sms

Od: life007* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

hledám aplikaci, která by mi zablokovala příchozí sms i volání z konkrétního čísla, ale přesto chci být o takovém pokusu informována. Mám aplikaci "true call", která hovor okamžitě založí, takže se o hovoru dozvím, ale o sms ne. A když jsem našla aplikaci, která sms blokovala a přesto se dala přečíst, odesílateli se ukázala jako doručená. Jde mi o to, aby se sms odesílateli ukázala jako nedoručená a mně přišla nějaká zpráva o tom, že se někdo pokusil mi ji poslat (obsah sms vědět nepotřebuji).

Snad to není příliš zmatený popis a někdo mi vhodnou aplikaci poradí.

Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pfpetr*
hodnocení

0x
Neco takového Urcite nepůjde a pokud ano jednalo by se o placenou službu kterou zatím nikdo nenabizi

paw*
hodnocení

0x

Pokud vim, tak takoveho nic neni, co by prijalo zpravu, ale neodeslalo potvrzeni o jejim prijeti. Tuto sluzbu dela operator a ne vas telefon. Cili je-li simkarta aktivni, takz pravu prijde a odesle notifikaci o prijeti. Neni v tomto pripade snazsi poridit si nove cislo?

Jinak na blokovani zprav a hovoru je celkem dobre SPC (super private conversation)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]