Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia asha 503 nejdou témata

Od: 1sarka odpovědí: 3 změna:

prosím ,nevím proč ,nejdou mi -schéma pošlu do telefonu nokia asha 503 ,do telefonu dojde,stáhne,ale telefon nerozezná tip souboru, je tam otazník.Děkuji za radu Šárka

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stan33
hodnocení

0x
Ani když je to ve složce pro schémata a spuštěno přes nastavení schémat-nebo to nejde spustit přes správce souborů?
jednasarka
hodnocení

Schémata jsem odesílala přez bluetooth ,objevilo se mi to na display ,na kterém jsou záznamy co se s telefonem dělá-DNES.Na tomto display je ikonka s otazníkem a kliknutím na ikonu se ukáže -Pro otevření tohoto typu není k dispozici aplikace.Děkuji za pomoc Šárka

stan33
A neukládá se Bluetooth jako přijatá zpráva-pak je potřeba napřed uložit objekt. A nebo ještě je to pro s40 vaší verze tj Nokia Asha a ne třeba pro symbian?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]