Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Email v telefonu

Od: hejhula odpovědí: 9 změna:

Jak dostat schránku ze seznamu cz, xxxxxxxx.@email.cz do mobilu? Email ze seznamu skoncovkou seznam.cz normalně jde, ale email.cz furt píše nepatné id. Zkoušel jsem ruzné možnosti a už fakt nevím. Telefon GTS 5230. Díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

a nemá tam být e-mail.cz

hejhula

Ne, domena je email.cz.

V podtsatě jsou tam tři kolonky? název účtu, server SMTP, Server POP3. Ty nastavuji, ostatní nechávam stejně jak na schránce která mi funguje. Fur hláška neplatné ID nebo heslo a vše jsem x krát změnil.

hodnocení

0x

tady je pár zkušeností jiných

androidforum.cz/...

možná pomůže

hejhula

kdepak prošel jsem to a furt nic. Nechápu... Název účtu mám dat jaký?

lmgify

Napis sem, co mas vyplneno v telefonu:

uzivatelske jmeno (musi byt zadano v telefonu jako: jan.novak@email.cz !):

SMTP (+ typ zabezpeceni, port):

POP3 (+ type zabezpeceni a port):

Schvalne si zkus pouzit tebou pouzivane udaje v novem nastaveni schranky na nejakem PC a ujisti se tak, ze tvoje uzivatelske jmeno a heslo jsou platne pro pristup do schranky.

V podstate je to jen par udaju, ktere clovek potrebuje znat pro POP3 pristup do sve schranky (ano, vim, ze ten navod je pro Android, ale ja posilam ten odkaz kvuli tem udajum uvedenym na te strance).

hodnocení

0x
Jejich nápověda nepomáhá? Mají to hezky udělané.. napoveda.seznam.cz/...
Uživatelské jméno má být u email.cz ve formátu úplné emailové adresy, není problém v tom?
doplněno 28.04.14 21:27: To mělo být hlavně vodítko, ty postupy jsou skoro stejné.. Třeba tam děláš jen nějakou malou chybku kterou nevidíš.. :(
hejhula

Psal jsem v úvodu telefon GT-S 5230 tzn. bez androidu, ale to by se ještě dalo. Internet přes mobilního operátora t- mobile. Mě nejde do hlavy proč domena seznam.cz mi jde přijímat i odesílat a doména email.cz nejde nic. Nastaveno mám vše jak u toho co mi jde, až na moji adresu a heslo. U toho co mi jde mám název účtu Seznam.cz. Nejlépe kdyby měl někdo stejný telefon...

hejhula
hodnocení

0x

na větu: NEPLATNÉ HESLO NEBO ID nikdy nezapomenu, jak já tu techniku občas proklínám

nejde,nejde a nejde a trpělivost je tatam.

Zkus náhradní řešení. Prográmek oskárek který umí pracovat i s maily. ( i když je primárně určený pro esemeskování ) Mládež ho obecně dobře zná ale jestli o nevíš o co jde tak si o něm přečti na stránkách autora mobilecity.cz/forum2
Běží i pod javou takže ti na mobilu bude fungovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]