Nejste přihlášen/a.
Jak dostat schránku ze seznamu cz, xxxxxxxx.@email.cz do mobilu? Email ze seznamu skoncovkou seznam.cz normalně jde, ale email.cz furt píše nepatné id. Zkoušel jsem ruzné možnosti a už fakt nevím. Telefon GTS 5230. Díky
Napis sem, co mas vyplneno v telefonu:
uzivatelske jmeno (musi byt zadano v telefonu jako: jan.novak@email.cz !):
SMTP (+ typ zabezpeceni, port):
POP3 (+ type zabezpeceni a port):
Schvalne si zkus pouzit tebou pouzivane udaje v novem nastaveni schranky na nejakem PC a ujisti se tak, ze tvoje uzivatelske jmeno a heslo jsou platne pro pristup do schranky.
V podstate je to jen par udaju, ktere clovek potrebuje znat pro POP3 pristup do sve schranky (ano, vim, ze ten navod je pro Android, ale ja posilam ten odkaz kvuli tem udajum uvedenym na te strance).
Psal jsem v úvodu telefon GT-S 5230 tzn. bez androidu, ale to by se ještě dalo. Internet přes mobilního operátora t- mobile. Mě nejde do hlavy proč domena seznam.cz mi jde přijímat i odesílat a doména email.cz nejde nic. Nastaveno mám vše jak u toho co mi jde, až na moji adresu a heslo. U toho co mi jde mám název účtu Seznam.cz. Nejlépe kdyby měl někdo stejný telefon...
na větu: NEPLATNÉ HESLO NEBO ID nikdy nezapomenu, jak já tu techniku občas proklínám
nejde,nejde a nejde a trpělivost je tatam.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.