Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojení Lineární regulátor napětí

Od: 95 odpovědí: 4 změna:

jak hledám tak stále nemůžu najít nějaké schéma zapojení Lineární regulátor napětí gme.cz/... , kterému by bylo rozumět. Mám 10ks fotovoltaických článků 5V a 4,4A a potřebuju nabíjet akumulátor 3,3V.(LiFePO4 ,dostal jsem zdarma jeden článek 20Ah, a tak zkouším, a používám pro napájení mobilu.) Prozatím fotovoltaické články odpojovány ručně, ale několikrát zapomenuto a napětí skoro 4V, a tak jsem si koupil 2kusy regulátoru a ted je jen zapojit.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

možná odpověď pro vás

datasheetdir.com/...

praivo*
hodnocení

0x
3,3 V je jmenovité napětí, nabíjí se na 3,65 V. Ta stránka se mi na mobilu nechce načíst, na ten regulátor se podívám, až budu doma, ke zvýšení napětí by mohla stačit jedna Schottky dioda.

hodnocení

0x

Na tyto účely je vhodnější pulzní regulátor, má mnimální ztráty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]