Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou TV?

Od: astik odpovědí: 4 změna:

Jaká je dobrá TV s úhl. do 82? USB- přehrávání filmů, nízká spotřeba a co nejnižší cena? Výběr je veliký, ale mám pocit, že nejlepší je asi LCD? *nevi* díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Konečně taky někdo kdo se ptá jaká je dobrá a ne jaká je nejlepší :-D

Já bych doporučil nějaký samsung s LED podsvitem, ostaní je na vás...

doplněno 27.04.14 22:21:

Nom pfpetr zapoměl dodat, že sice při porvonání různých TV vedle sebe jsou rozdíly značné, ale vždy jdou seřídit, že budou minimální, takže rozdíly jsou spíš v tom jaké základní nastavení, ten který výrobce zvolil a preferuje.

Zakázat si TV s LED podsvícením, je nehorázný nesmysl. Ledkový podsvit má mnohem dokonalejší barevné spektrum než ccfl podsvit, takže TV má lepší podání barev a netrpí pomalým náběhem jako ccfl podsvit.

pfpetr*

vyberte si pár kousků které odpovýdají vašim potřebám a možnostem . Při stejné cenové relaci mezi nimi nebudou velké rozdíly a techto pár kousků si nechte pustit budete překvapen jaké jsou mezi nimi rozdíly. Mně osobně ledka do baráku nesmí. Ono když koukáte jenom na jednu přijde vám obraz dobrej ale když běží dvě vedle sebe tak jsou někdy rozdíly dost velké

doplněno 28.04.14 01:05:

nepatřím mezi lidi kteří si s elektronikou neporadí a určité věci seřídit nejdou , nebudu házet ledky do jednoho pytle ale u spousty je ten obraz prostě bleeee a seřídit to nejde možná mírně maskovat.

kangaroo*
hodnocení

1x

Taky bych bral Samsung LED TV. Mají asi nejlepší podporu a hlavně přehrají všechno co by normální člověk chtěl přehrát. Taky bych si možná už koupil SMART TV s podporou DLNA + NAS to je hrozná pohoda luxusu :) Nebo normální LED TV + multimediální (Linux) satelitní přijímač

astik
hodnocení

Moc všem děkuji za odpovědi ;)

btw: zdá se mi to, nebo v poslední době TV opět "řve"? Tím myslím, když se spustí reklama, hudba ve filmu..., prostě to, co bylo zakázané je tu zpět? Koukám na film a pro hudbu neslyším slova (mám dobrý sluch), i když to pustím hlasitěji, stejně je to velmi špatně slyšet - a to jsem neměnila nastavení v TV! Při nástupu reklam mám skoro šok*sok*, jak to zařve!>:(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]