Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak najít soubory ze čtečky v počítači?

Od: lilis odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, nemám příliš zkušeností s počítačem ,chtěla jsem si dát do počítače fotky z pamětové karty z telefonu ,dala jsem ji do čtečky ,ale nevím ,kde mám soubor na ploše najít?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, a do Tento počítač jste se dívala? Není tam čtečka viditelná? Zdravím!

doplněno 27.04.14 18:29:

Patrně systém tu kartu ve čtečce dlouho načítal. Hlavně, že ji našel a můžete pokračovat v díle.

lilis
hodnocení

Ano ,už se mi zobrazila.Byla jsem příliš netrpělivá ,zobrazilo se to až za 5 minut.Děkuji za odpověd :)

ladinpraha*
hodnocení

0x

Ty jsi je stáhla na plochu? Mně se stahují tam, kam si je nasměruji. Pokud jsi nenastavila, kam se mají státnout, tak zkus Start - Dokumenty - Obrázky a tam by měla být složka s názvem telefonu, případně DCIM a pod. Takto to mám ve WinXP. Nezmiňuješ, jaký OS používáš.

isteron
hodnocení

0x

Ja si všetko sťahujem na pracovnú plochu. Tam to najskôr nájdem. A upozorní ma to, že to ešte nemám zaradené. Potom upravím, popíšem a presuniem na svoje patričné miesto. Ak tie foto neoznačím, nájdem to na položke Obrázky - Môj počítač. Mám op. systém Vista.

buss
hodnocení

0x

Na ploše asi nebude, pokud je známo jmého souboru, přípona, tak použít funkci pro vyhledání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]