Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zajímalo by mě zda máte skušenosti někdo stímhle fotoaparátem Nikon Coolpix S3300. Rád bych věděl zda si ho koupit či nikoliv
No, v této cenové kategorii má taky cenu vybírat i podle jiných kritérií než podle barvy. Nikon má nejhorší kompakty obecně.
Jde o to co od fotoaparátu očekáváš a jaká je maximální výše investice od toho bych se pak odrazil a vybíral.n Obecně v levném segmentu je na tom dost dobře Olympus.
Obecně za tuhle cenu to bude fotit, ale zázraky se od toho čekat nedají. Spíš je to takový fotozápisník než fotoaparát.
mikihans:
mužeš mi napsat jaká je pro tebe "netragická" světelnost u kompaktu? Pokud myslíš 2.8 tak si uvědom jak malý je to rozdíl. U kompaktích objektivů tohoto druhu je honba za světelností bezvýznamná, naopak honba za MPX význam má, ale já se nebudu donekonečna opakovat
pokud jsem se zmínil o Nikonu že vyrábí nejhorší kompakty, tak se především jedná o hodně velkou uživatelskou nepřívětivost. Takže "vážné" tvrzení od mertincakl, že když , vybírat tak podle barvy trička je opravdu rada nad zlato.
Jen čekám až se zde objeví někdo kdo začne radit koupi zrcadlovky, neboť to je jediná a správná volba pro toho kdo chce fotit
martincakl:
o tom to právě je, pokud je přístroj uživatelsky přívětivý tak i ten největší laik si dokáže sem tam něco nastavit, lidi zase nejsou tak tupí jak si myslíte, ale spíš líní a prohrabovat se v nepřehledném menu je na obtíž každému. Nejpoužívanější nastavení hluboko v menu na to jsou zrovna Nikon kompakty ukázkové.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.