Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, má někdo zkušenost s navigací pro uristiku, která by šla použít příležitostně i v autě. Dík za každou odpvěď.
Tohle je bohužel otázka financí.
Pokud jsi ochoten investovat minimálně 6000Kč tak neuděláš chybu s navigací od Garmin. Já konkrétně mám Oregon 400, který už má asi 8 roků a stále funguje a pomáhá.
Použití turistické navigace v autě je možné a funguje. Vždycky ale záleží na tom, jak si navigaci nastavíš. Určitě turistická navigace neumí vyhledávat alternativní trasy do cíle nebo několik druhů tras, ale do zadaného cíle tě vždy dovede.
Určitě si zajdi do blízké prodejny navigací (nebo napřed nastuduj na netu a potom zajdi do prodejny) a tam si navigace prohlédni a pokud bude možnost tak vyzkoušej.
U turistické navigace potřebuješ dlouhou výdrž při provozu na baterie (nebo možnost vložit náhradní baterie). U autonavigace zase musíš mít příslušenství (držák navigace a napájecí adaptér) které stojí dost peněz.
Turistická navigace v autě nemluví (aspoň ne moje) ale pouze při změně trasy (před křižovatkou) pípne.
Google mapy v chytrém telefonu nebo tabletu ... je zdarma a dost dobrá umí totiž navigovat jak na silnici tak i pěšky ... má aktuální mapové podklady včetně uzavírek, zohlednuje hustotu provozu, autonehody.
Akorát není offline, takže je potřeba krkolomě se pokusit si je nastahovat předem, nebo mít datový tarif, který zdarma není.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.