Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sluchátka do 1K kč

Od: jamb odpovědí: 8 změna:

Dobrý večer,
rád bych si koupil nějaké dobré sluchátka, které by splňovaly moje požadavky. A to jsou : mooc silné basy (a to hodně, žádné poslouchání bass boosted songů apod.), kvalita ( aby něco vydrželi), použitelné při cyklistice a na závěr aby měli kvalitní káble ( aby se po několika ohnutí nepokazily, aby se tak moc nezamotávali ) a to je vše.
Co jsem hledal tak jsem narazil na JVC HA-S44X a na Sony MDR-ZX600 a Koss porta pro
Které z této trojice nebo jsou i lepší pro moje požadavky?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Koss Porta pro už mám kolem čtyř let, hrají v této cenové kategorii slušně, ale kabel a konektor, to je docela tragédie. Kabel mi po roce docela ztvrdnul, až se zlomil. Vyměnil jsem jej za kabel z jiných Kossů, tam se pro změnu zlomil po asi roce u konektoru. Dva roky zpátky jsem si tam dal svůj konektor, s pružinkou proti zlomení, zatím vše funguje jak má, ale je vidět, že kabel už taky pomalu ale jistě tvrdne...

Koss Porta Pro mám taky, zvukově nemají v této cenové kategorii konkurenci. Kabel není problém koupit jiný a přepájet včetně konektoru. Ale neřekl bych že se hodí na kolo - netlumí okolní hluk. Tam asi raději nějaké špunty, nebo raději nic. Kolo nemá zpětná zrcátka a tak je lepší slyšet co se děje okolo. S tím, že cyklista slyší také počítají řidiči aut a podle toho se chovají.

Právě proto že netlumí okolní zvuk se hodí spíše než nějaké špunty.

hodnocení

0x

Co se výdrže kabelu týče tak nejlepší jsou Creative EP 600, podotýkám, že píši jako uživatel i značek KOSS a SONY :)

hodnocení

0x

Já mám už téměř rok Sennheiser CX-200. Hrají si myslím dost dobře. Jsou dobře utěsněné, takže okolí nic neslyší. Káblík má takovou dost pružnou a docela měkkou izolaci, takže to vydrží docela psí kusy. Už jsem se s nimi párkrát vyspal, že jsem je měl omotané kolem krku, nebo že jsem na nich ležel a drží.

jerrysek*
hodnocení

0x
Já mám Sony MDR ZX600 a neměnila bych :) Ani za Koss Porta Pro. Kossy sice hrají dobře, ale vůbec netlumí hluk okolí. Krom toho, podle mého názoru ZX600 hrají celkově lépe, a co se týče vámi požadovaných basů, mezi těmito dvěma jsou jasnou volbou. Jedinou nevýhodou je, že nejdou nijak složit.

stirecek*
hodnocení

0x
Upřímně řečeno, nedovedu si představit použití takových sluchátek při cyklistice. To si je nasadis na přilbu nebo pod? :)
Ja jsem koupil za 120 Kč u nás v expertu Philips pecky, podminka byla hlasitost a basy a to vše splňují. Kdyz je nemám na plné gule, dají se použít i na silnici, protože je slyšet částečně i okolní zvuk. Proto jsem nechtěl špunty. Mám je už rok a to jsem několikrát fest zmokl. Vypadají nějak takhle

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]