Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
rád bych si koupil nějaké dobré sluchátka, které by splňovaly moje požadavky. A to jsou : mooc silné basy (a to hodně, žádné poslouchání bass boosted songů apod.), kvalita ( aby něco vydrželi), použitelné při cyklistice a na závěr aby měli kvalitní káble ( aby se po několika ohnutí nepokazily, aby se tak moc nezamotávali ) a to je vše.
Co jsem hledal tak jsem narazil na JVC HA-S44X a na Sony MDR-ZX600 a Koss porta pro
Které z této trojice nebo jsou i lepší pro moje požadavky?
Koss Porta pro už mám kolem čtyř let, hrají v této cenové kategorii slušně, ale kabel a konektor, to je docela tragédie. Kabel mi po roce docela ztvrdnul, až se zlomil. Vyměnil jsem jej za kabel z jiných Kossů, tam se pro změnu zlomil po asi roce u konektoru. Dva roky zpátky jsem si tam dal svůj konektor, s pružinkou proti zlomení, zatím vše funguje jak má, ale je vidět, že kabel už taky pomalu ale jistě tvrdne...
Koss Porta Pro mám taky, zvukově nemají v této cenové kategorii konkurenci. Kabel není problém koupit jiný a přepájet včetně konektoru. Ale neřekl bych že se hodí na kolo - netlumí okolní hluk. Tam asi raději nějaké špunty, nebo raději nic. Kolo nemá zpětná zrcátka a tak je lepší slyšet co se děje okolo. S tím, že cyklista slyší také počítají řidiči aut a podle toho se chovají.
Co se výdrže kabelu týče tak nejlepší jsou Creative EP 600, podotýkám, že píši jako uživatel i značek KOSS a SONY
Já mám už téměř rok Sennheiser CX-200. Hrají si myslím dost dobře. Jsou dobře utěsněné, takže okolí nic neslyší. Káblík má takovou dost pružnou a docela měkkou izolaci, takže to vydrží docela psí kusy. Už jsem se s nimi párkrát vyspal, že jsem je měl omotané kolem krku, nebo že jsem na nich ležel a drží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.