Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet Lenovo

Od: zabkag® odpovědí: 10 změna:
Dobrý den asi před měsícem jsem koupila synovi tablet Lenovo A1000L .Dneska si na něm hrál hry a tablet najednou zmrzl a nechce se rozjet,ale když se kouknu po tmě tak display lehce svítí.Nevíte co s tím?Děkuji.
Jinak na něm hraje každý den a nikdy se to nestalo.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomibender*
hodnocení

2x

Zdravím,

mám také tablet Lenovo. Pod krytkou slotu na sd kartu je malá kulatá dírka. Tam strčím špendlík, a tím se baterie odpojí od tabletu. Klasické hard reset tlačítko.

hodnocení

Super moc děkuji,tablet už jede :)Zase jsem o něco chytřejší :)

au1
hodnocení

0x

vytáhnout baterku? :)

hodnocení

Na tabletu?

au1
hodnocení

0x

pravda, nebude to tak snadný jako u telefonu, ale nějak ta baterie musí jít odpojit :)
nebo máte další možnosti, počkat, až se úplně vybije, reklamovat, nebo googlit .)

betaraybill*

Ano rada někoho kdo tablet nikdy neměl v ruce.

Baterka bez rozdělání nejde odpojit a rozděláním poruší plombu a tedy přijde o záruku.

Pro tazatele: Neznám sice tento tablet, ale každý který se mi dostal do rukou měl na boku (u tlačítek a konektorů) dírku jako pro špendlík pro restart. Zkusil bych tedy restart a pokud by nepomohl pak bych šel do prodejny/servisu, ale určitě do toho nehrabat.

hodnocení

Dírku pro špendlik na restart jsem hledala a není tam.Zkusím ho nechat vybít a uvidím.Děkuji
au1

tak jo, abyste jen nekritizovali :) 5 vteřin googlení

hodnocení

Moc anglicky neumím :),tak se to jako restartuje v té zdirce na SD kartu?Děkuji

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, tu baterku z tabletu nevyndáte, ale zkusil bych tablet nabíjet. Možná mu jen došla energie. A pokud jde zcela vypnout, tak to zkusit a po chvilce zase zapnout. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]