Nejste přihlášen/a.
Vážení, bezmála všechny spotřebiče v mé domácnosti nesou značku PANASONIC a jsem s nimi nadmíru spokojen.
Přednedávnem jsem si k televizi TH-42PX80E pořídil DVD rekordér DMR-EX78.Typ přístroje jsem dle rady prodavače a návodu k použití navzájem propojil kabelem HDMI. Teď se vždy po zapnutí televize spustí i DVD rekordér. Na displeji se nic neobjeví, ale je slyšet charakteristické vrnění běžícího " HARDDISKU ".
Je to v pořádku, nebo jsem někde udělal v zapojení chybu.
Jinak oba přístroje naprosto k mé spokojenosti.
Budu moc vděčen za odpověď
Tohle je mi jasné, v návodu se také výrobce dušuje, že je možné nahrávání do 1 sec. Ale chod tohoto zařízení je poněkud hlučnější a domnívám se, že to přístroji rovněž neprospívá, myslím tím, aby byl v činnosti, pokud jenom sleduji televizi. Myslíte, že by se to dalo nějakým způsobem ( nastavením ) vypnout?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.