Nejste přihlášen/a.
Hledám kameru na strop s pohybovým čidlem, která odešle na můj mobil fotografie toho, kdo by do mého bytu vstoupil.
Kamera musí mít záložní baterku pro případ, že by někdo nejdříve vypnul proud.
Má k ní být dálkové ovládání, kterým byt při odchodu zabezpečím a před otevřením dveří kameru deaktivuji.
Notebook může být klidně i někde ve skříni když se ti nebude chtít tahat ke kameře kabely, tak se seženou i kamerky s wifi. Stejně ji budeš ale muset něčím napájet takže se drátování úplně nevyhneš. Rozdíl v ceně mezi kamerou do USB s IR přisvícením a podobnou kamerou s Wifi bude minimálně tak 600 na kameře a 250 zdroj. Proto jsem psal že notebook s programem Ispy ( ájspáj čili já špión ) který funguje jako pohybové čidlo by bylo nejlevněší řešení. Notebook má vlastní baterii takže odpadá starost o záložní zdro pro případ že zloděj vypne proud a USB kamera je napájená přímo z něj.
samozřejmě že dražších řešení se najde celá řada. U nás se na takové věci specializuje Jablotron a Conrad elektro ale když váš co hledat, tak to pořídíš v podstatně jiné jenové hladině na čínských E.shopech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.