Nejste přihlášen/a.
Potřebuji si koupit nový mobil. Chci Nokii dual sim. Mám jich pár vybráno, ale spíš by mě zajímal názor laiků než to co se píše na netu. Poradíte?
Vše Nokia- 202, 206, 220, 301 a X2-02. Tak který? Díky.
Proč zrovna Nokii? Ta je dávno mrtvá v poměru výkon/cena a ani kvalita není co bývala. Doporučuji nějaký levnější Android, klidně nějaké Lenovo nebo třeba Gigabyte Gsmart Roma R2. Bude mít kvalitnější foťák, vyšší výkon, lepší displej, možnost tisíců aplikací zadarmo. A cena podobná.
To je právě ono, Nokii se občas něco povede u ostatních výrobců člověk chybu neudělá ať koupí jakýkoliv mobil
ten problém s androidem je právě u více výrobců . Po chvýli používání se začínají kousat a o reakcích displejů škoda mluvit.Licenci k androidu daj dneska každýmu sebemenšímu výrobci a to jak to funguje nikdo nemá potřebu řešit. Nokie šla svou cestou a udělala dobře.
Nokia udělala špatně, téměř zkrachovala. Teď začíná Nokia konečně vyrábět mobily s Androidem, ale nebude to mít lehké, ujel jí vlak. Sám mám Android dá se říct klasickou levnou čínu - Lenovo A660, ale žádné sekání ani po roce provozu prostě není. Vše pořád funguje bez problémů i když telefon nenosím v pouzdře ani se k němu nechovám nějak moc hezky. Kolikrát spadl, už se i koupal. Android má tu obrovskou výhodu, že ať člověk potřebuje jakoukoliv blbinu, za pár vteřin najde aplikaci zdarma. To u Windows mobile nehrozí. Taky má Android narozdíl třeba od iPhonu souborový systém, takže se tam dá vše řešit podobně jako na PC. Lepší platforma než Android dnes prostě není.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.