Nejste přihlášen/a.
Potřebuji poradit, koupila jsem si televizy Samsung UE32D4000 led.Problém je v tom, že koncovka k televizy která se normálně používá je silná a když jsem zháněla jinou, tak jiná není a nechtěl nikdo věřit že tam nevleze.Televize je tenká, dá se i zavěsit na stěnu a ten "výčnělek", do kterého se zasouvá koncovka je dělaná ne směrem ke stěně, ale jde dolu vedle zadní části televize.Řešila jsem to nyní tak, že jsem si koupila úplně jinou koncovku, která je tenčí a používá se do něčeho jiného.Doslova se tam musela narvat.Je to normální, že dělají takové televize? Ani v obchodě z elektronikou nechápali.Děkuji za případné odpovědi.
O aku konkretnu koncovku sa vam jedna?Podla mna by to mohla byť , bud sietova (napajanie 230V), alebo antenna.Ak je to sietova tak by mala byť vo vybaveni.Ak nie je tak treba pytať od predavajuceho.Ak nema tak nech vam vymeni televizor za novy.Ved sa neda použivať.Ak to je antenna tak treba z citom nasadiť tu čo mate.Ine sa nepouživaju.Ak to bude nejaka ina koncovka tak treba zistiť ako sa vola a zohnať zhodny typ.Pokial sa to neda tak reklamujte tv.Vy ste si kupili tv k tomu aby ste ju využivali a nie aby ste špekulovali kde a čo tam vsuniete.No najprv musite mať jasno,vy.
když nemá foto tak jsem si dal práci a ulehčil jsem slečně/paní práci a foto jsem dohledal na netu viz odkaz
anebo malinko zvětšené upravené foto, ale moc tam vidět není dobře asi,že
a já mám taky ťamťunga a je sice pravda že anten. kabel tam musí dost velkou silou natlačit, takže musí dotazujíci více tlačit
Ještě to zkusím probrat s prodavačem, ale je to opravdu natěsno. Zajímavé je,že u druhých typů co jsem se dívala jde vývod směrem ke zdi, tam neni žádný problém a taky to byli televize s možností instalace na stěnu. Na tom obrázku co tam někdo vložil to neni vidět, vývod jde ze zadní části. Nějak si poradím. Děkuji za odpovědi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.