Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zkopírovat videa z Nokia Lumia 625

Od: ooo* odpovědí: 8 změna:

Prosím o radu jak zkopírovat přes USB kabel natočené videa do počítače.díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, obecně - připojíte mobil kabelem USB k PC. Ten by se měl připojit jako velkokapacitní zařízení a najdete ho v Tento počítač. Potom najdete ve složce toho mobilu ta videa a zkopírujete na HDD do PC. Potom mobil odpojíte ikonou na hl.

panelu (u hodin) a vytáhnete kabel USB. Zdravím!

doplněno 21.04.14 14:00:

PC ten připojený mobil nenajde? Tak zkuste jiný port USB. Ovladač by snad neměl být žádný.

Flasku připojíte?

doplněno 21.04.14 14:30:

To se omlouvám, nevěděl jsem, že bude třeba ovladač. Mám jiný mobil a v něm jsem jen nastavil, že se má po připojení k PC chovat jako paměťové zařízení. A jiný problém nebyl.

ooo*
hodnocení

Zdravím a právě to se neděje,proto si nevím rady.Jestli je potřeba použít ovládač atd?

ooo*
hodnocení

Flešku pripojim bez problemu,ale jak pise niže klega s tou Lumii to bude asi trošku jinak.Zkouším nějake ty ovladače nebo přes Nokia Pc Suite..

pfpetr*
hodnocení

0x
U lumie je všechno trosku jinak. Pral jsem se s tím docela dlouho než se povedlo a myslím ze jsem nějaký ovladač musel stáhnout a pak se to chova jak píše kolega.

ooo*
hodnocení

Píše...telefon je připojen v nekompatibilním režimu USB.Co to prosím znamená?

pfpetr*

to mě taky píše ale funguje to a telefon najdu v tento počítač , mobilní zařízení

ooo*
hodnocení

Hm tak tu ikonu -mobilni zařizení neznám,používám XP

pfpetr*

nejsem si jistý ale mělo by jít to nahrát na skydrive a na ten se pak přihlásit přes pc a stáhnout . Já použivám windows 7 u xp vůbec netuším

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]