Nejste přihlášen/a.
Nějakým záhadným způsobem mi odešla paměťovka v mobilu. Koupila jsem si novou, ale nevím jak ji naformátovat. Zmáčknu naformátovat kartu a mě se tam objeví chyba operace. Jak na to? Mám nokii C2-06 dual sim. Díky.
Dobrý den, nevím, proč je tam ta chyba, ale pam. karta by snad už měla být naformátována od výrobce. Pokud se normálně v mobilu zobrazí a s plnou velikostí, tak ji zkuste používat.
Formátovat můžete i v PC, pokud je v něm čtečka pam. karet. Zdravím!
doplněno 20.04.14 23:01:Nevím, otázkou je, zda máte správnou pam. kartu pro ten mobil. Podívejte se do manuálu k mobilu, jestli tam je něco o pam. kartách a jaké jsou vhodné. Nebo ji formátujte v PC. Ještě možná vyndat kartu z mobilu, ten zcela vypnout, po chvíli zapnout, vložit kartu a třeba se už načte - může být v paměti mobilu ještě záznam o chybě té starší karty.
Tak je možné že je chyba v telefonu a ne v kartě, co ta odešlá, nevykazuje náhodou nějakou činnost v jiném zařízení? Pak by to bylo zcela jasné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.