Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektrika v Rod.domu

Od: jura32* odpovědí: 3 změna:

Zdravím,potřeboval bych radu ohledně elektriky v rod.domě.Dívali jsme se normálně na televizi a měli jsme puštený PC,po chvilce všechno zhaslo televize,PC ,modem ,set top box,no prostě všechno,po změření proudu v zásuvkách zkoušečkou,šel proud a někde ne,světla v přízemí nesvítí, v obyváku nejdou zásuvky v podkroví zásuvky jdou v kuchyni taky,jističe máme nahozeny všechny,aji hlavní.Proud stále nejde, musel jsem natáhnout prodlužku do kuchyně abych zapnul PC a mohl napsát na poradnu děkuji za odpověd.

doplněno 19.04.14 20:21:

Aha tak už to nahodily, ale jakto že něco šlo a něco ne?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Prostě a jednoduše: Vypadla jedna fáze.

hodnocení

0x

asi někde rozvoďákům vypadla jedna nebo dvě fáze.

jura32*
hodnocení

Ano myslel jsem si to,dost tu totiž fouká silný vítr,ale docela mě to vyděsilo :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]