Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HTC - zamknutá obrazovka

Od: lucka321* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám takový problém s mím mobilem HTC desire C. Už se mi to stalo i dříve a nechala jsem mobil resetovat a teď po měsíci je to tu zase. Vždy když obrazovku zamknu tlačítkem, tak už jí nemohu odemknout. Maximálně to jen problikne a já to nestihnu odemknout. Mobil už mám přes rok, tudíž ho nemohu nechat reklamovat a velkou částku se mi za něj utrácet nechce, protože by bylo možná lepší si koupit nový. Teď musím mít obrazovku stále zapnutou a nebo mobil celý vypínat "na tvrdo". Nevíte, prosím, co s tím? :) Za odpovědi předem děkuji!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

2x

Tak to jo.

Možná by tedy pomohlo si nechat zkusit od někoho zasvěceného přehrát SW v telefonu, jestli to pomůže.

hanher*
hodnocení

0x

"Mobil už mám přes rok, tudíž ho nemohu nechat reklamovat"

Ale můžete, záruční lhůta je u nepodnikajících osob 24 měsíců.

doplněno 17.04.14 12:51:

Kupovala jste ho tedy na IČ/DIČ?

lucka321*
hodnocení

Právě, že nepodnikajících :D jinak děkuji :)

doplněno 17.04.14 12:52:

na IČ

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]