Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
bydlím v panelovém domě a chtěl bych se zeptat jaký je poplatek za hl. jistič? Platí se jen za ten jeden co mám? Mám 20A nebo 25A.
Nevíte kolik to je?
Poté bych se chtěl zeptat, jaký poplatek se platí za elektroměr obyčejný jen na denní proud.
Děkuju
Veškeré poplatky za paušál i kWh jsou na webu Vašeho distributora. Opravdu netušíme, jestli jste u PRE, ČEZu nebo EONu, případně u nějakého náhradního dodavatele...
Mám ČEZ, ten poplatek je cca asi kolik za ten jistič a za elektroměr?
Najdu to v nějaké faktuře?
Na faktuře najdete svůj aktuální tarif, podrobnosti pak najdete na webu ČEZu.
Případně se tam za své odběrné místo zaregistrujte a veškeré aktuální údaje budete mít ve své "samoobsluze"...
záleží také na sazbě jakou máš. srovnání najdeš na kalkulator.eru.cz/... vyplníš a koukneš napodrobnosti..
Dobrý den,
nevíte opravdu někdo kolik se cca může platit za jistič 20A a obyčejný elektroměr?
Děkuji
Šmarjá, rozpětí je orientačně od minima po maximum, zkuste se podívat na svoji fakturu a na můj odkaz, fakt nemáme křišťálovou kouli a nevidíme Vám do elektroměru...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.