Nejste přihlášen/a.
Potřebuju nový telefon. Rozhodla jsem se pro smartphone, ale moc se v tom neorientuju. Všude píšou kolik to má aplikací, ale je to pro mě trochu španělská vesnice Moc si neumím představit jaké aplikace jde třeba využít (vím, že tam jsou nějaké mapy, jízdní řády, což by se mi celkem hodilo a pak už netuším, co to ještě má a šlo by využít). A pak kladně hodnotím wifi, foťák a hlavně samozřejmě volání a sms. Hry nehraju vůbec
Chtěla bych do toho investovat max.4tisíce, ale čím míň tím líp
Četla jsem nějaké recenze a mám dva favority Samsung Galaxy Trend a Nokia Lumia 520. Máte s nima někdo zkušenost? Který byste doporučili? Nejvíc se bojím, že se to bude hodně sekat a taky výdrže baterie (uvádějí třeba jen 2 dny výdrž). Je možné tu výdrž baterky prodloužit, když bych jen volala a psala SMS?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.