Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung Galaxy Trend nebo Nokia Lumia 520

Od: nikas* odpovědí: 2 změna:

Potřebuju nový telefon. Rozhodla jsem se pro smartphone, ale moc se v tom neorientuju. Všude píšou kolik to má aplikací, ale je to pro mě trochu španělská vesnice :-D Moc si neumím představit jaké aplikace jde třeba využít (vím, že tam jsou nějaké mapy, jízdní řády, což by se mi celkem hodilo a pak už netuším, co to ještě má a šlo by využít). A pak kladně hodnotím wifi, foťák a hlavně samozřejmě volání a sms. Hry nehraju vůbec :-D Chtěla bych do toho investovat max.4tisíce, ale čím míň tím líp :-D Četla jsem nějaké recenze a mám dva favority Samsung Galaxy Trend a Nokia Lumia 520. Máte s nima někdo zkušenost? Který byste doporučili? Nejvíc se bojím, že se to bude hodně sekat a taky výdrže baterie (uvádějí třeba jen 2 dny výdrž). Je možné tu výdrž baterky prodloužit, když bych jen volala a psala SMS?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Z těchto dvou telefonu bych rozhodně volil Lumii 520.

hodnocení

2x

výdrž baterie je odvislá od používání, psaní sms není pro začátečníka zcela snadné. myslím že u smarta není od věci náhradní baterka, stojí cca 200-500.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]