Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Canon eos 100D nebo 700D?

Od: mian odpovědí: 4 změna:

Dobry den,

chci si koupit fotak, s kterym se da vice pohrat nez s mojim kompaktem. Chci ziskat zkusenosti bud to s cannonen eos 100D nebo Canon eos 700D. Canon eos 100D je opravdu maly, radi se vubec mezi zrcadlovky :)?

Musim, ale rict, ze kdyz jsem drzela eos 700D, docela se me pronesl. 100 D zase nema vyklopny displej, ale mozna, ze se ke me vice hodi, jsem drobnejsi postavy 700D mozna u me muze pusobit smesne :-D. Ale jde mi hlavne o to, kdyz vynecham velikost, zda se o nekterem da rict, ze je vykonnejsi.

Dekuji za pomoc a prosim o odpovedi, ktere mouhou opravdu pomoc, ne ty typu - co obnasi fotografovani se zrcadlovkou a co je vsechno treba nastudovat nez se zacne fotit :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

700D je o něco lepší než 100D...není to ale "o parník".

V podstatě největším rozdílem je výklopný display, bracketing...a dálkové řízení blesku..

Jestli je to pro Vás důležité, nebo není...to musíte vědět sám.

mian
hodnocení

Ten blesk bych prezila, ale je fakt, ze toho vyklopneho displeje by byla mozna skoda. Sice jsem objevila 100D za vyhodnou cenu, s objektivem, kartou i brasnou, ale asi pujdu do 700D, snad ho unesu :-D I kdyz mam opravdu chude a male ruce a nechci pusobit jako radoby profesionalka s fotakem skoro vetsim nez ja :-D

Musim to jeste promyslet!

700D je sice větší než 100D, ale rozdíl "do všech stran" je cca 10mm...

To zase tak strašné není.

Osobně mám spíše daleko větší problém s dnešním "odlehčováním a zmenšováním".

U těch levných fotoaparátů pak člověk nevím jestli ještě fotoaparát v batohu má...nebo nemá, protože na váze to nepozná..a osobně se mi malá těla hodně špatně drží..vše tam překáží a je blízko u sebe.

mian
hodnocení

Asi koupim 700D za cenu, ze toho budu tahat vic...Asi jeste chvilku vyckam, zatim nejlepsi cena CANON EOS 700D Set inkl. EF-S 18-55mm 1:3,5-5,6 IS STM za 569 eur.Jeste me napada eos 600D,ale ten bude asi podobny 700D...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]