Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
vzhledem k tomu, že se v tom moc nevyznám, potřebovala bych vědět, který z telefonů je lepší, případně jaký je mezi nimi rozdíl a zda se dá S4 mini ovládát "máváním" stejně jako její větší brácha S4.
Zkrátka, který z těchto dvou telefonů by jste doporučili ke koupi?
Děkuji za odpověďi
mobilmania.cz/... podle toho je lepší Samsung Galaxy S4 mini. Samsung Galaxy S4mini má lepší procesor, trochu více paměti Ram, větší kapacitu baterie, ale má vnitřní paměť jenom 8GB, Samsung Galaxy S2 má 16GB. S tím máváním nevím já jsem měl jenom Samsung Galaxy S2 tam to mávání nešlo.
Tak cena mi popravdě příjde celkem stejná, u SIII začíná na 5500, končí na 16800 a S4mini začíná na 5500 a končí na 17000. Každopádně telefon potřebuju na nějaké to zatelefonování, denně spoustu SMS, internet - mail, FB a podobně a taky bych byla ráda za kvalitní foťák, který zvládně udělat kvalitní fotky. Jsem pouze obyčejný uživatel, nic extra od něj neočekávám. Každopádně Nokii nechci, protože se mi Samsung zdá "nejlepší" totiž mám ho vlastně už od počátku - zrovna nyní mám S7070, ale ten už dosluhuje a nenabízí nic co chci. Wifi tam není, fotoaparát nestojí za nic, videa jsou katastrofa - navíc se začal sám od sebe vypínat ( a záruka už není).
Zkrátka jsem na Samsung zvykla, zatím jsem neměla žádnou jinou značku a tak bych u něj ráda zůstala.
Jinak "U SIV mini take nepocitejte s buhvijakou podporou". Pod tím si mám představit co, tedy co znamená bůhvíjaká podpora?
Myslím, že ve vašem případě neuděláte ani jedním telefonem chybu. Do Nokie bych taky nešla. Zkuste si zajít do nějaké obchodu, stačí i nějaký projedna nějakého operátora, kde je možné si telefon osahat.
Pokud jde o fotky (S3 mini 5Mpx, S4 mini 8Mpx) - rozdíl tam je, ale mám S3 mini a fotí nádherně. Další věc je velikost displeye - pro mě je 4"hranice, větší bych nechtěla (S4 mini má 4.3"). Přední foťák na S4 mini je také lepší, ale používáte ho?
Baterie je v S4 mini také s většé kapacitou, ale zase větší displey je větší žrout.
Pokud do toho chcete dát peníze, běžte do S4 mini (cena je tade na mobilmanii 9200,- orpoti S3 mini 4500,- takže docela rozdíl). Ovšem nemí vám vadit větší displey a tím pádem celý telefon.
Oproti tomu, co máte jsou to nebe a dudy, takže doporučuji osahat! Oba dva telefony budou o dost větší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.