Nejste přihlášen/a.
Nemůžu najít mobil. Je na 100% doma ma zapnutou GPS ale je asi vyply. Nevim co mam delat! ( prosim poradte
Použijte ženskou. Ty mají na hledání buňky. Můžu něco i s klukama hledat marně hodinu, přivoláme manželku a ta jde najisto.
Jinak: hledat v lednici, za matracemi postele/křesla, v kapsách špinavého (nebo i vypraného, taky se stává) prádla, mezi časopisy na záchodě, zamotaný v dece..
To vás ale obdivuji, že si po dvou dnech jste jistý, že je doma. Po takové domě hledání bych si už nebyl jistý vůbec ničím, ani tím, jestli jsem měl vůbec někdy nějaký mobil.
Nebo z toho můžete udělat zábavnou hledací hru. Nafoťte nám byt a my vás budeme navigovat. Aspoň bude sranda.
Určitě se mi budete všichni smát, že věřím na čáry máry, nebo že jsem "svíčková bába". Ani jedno. Ale když něco opravdu zoufale hledám, vzpomenu si na radu své tetičky a poprosím o pomoc sv. Antonína, patrona při hledání ztracených věcí.
Ono se pak možná v hlavě něco uvolní, jako že už je úkol předán. Nevím co za tím je, ale opravdu si pak třeba vzpomenu, že jsem byla se sousedkou ve sklepě, že jsem při cestě z komory měla plné ruce... Něco bleskne hlavou a to hledání zatím vždycky skončilo úspěšně a poměrně brzy
Pro zapřísáhlé ateisty bych z toho odvodila - přestat hledat, myslet na něco jiného.
taky hledam mobil ale nemuzu ho najit. mam zapnnutou Wi-fi ale zvuk ani GPS ne. poradi mi nekdo?
Kapsy u kalhot, košil, tepláků, montérek, bund apod., prostory mezi matracema na postelích u gaučů, křesel, kolem nočního stolku, postele, gauče, jestli máte psa tak kam dává věci? Na skříni, ledničce, botníku. V práci ve skříňce. V autě pod sedačkou, v odkládací schránce, v popelníku, v okolí řadící páky, na platu u kufru, v kufru, mezi sedákem a opěrkou apod.
Tam bych hledal já. Pokud je skutečně máte doma, tak ty ostatní možnosti jsou vyloučené.
Dobrý den, jestli máte doma psa, tak se mu podívejte do pelechu. Už jsem o tom slyšel, že se to stalo. Zdravím!
doplněno 15.04.14 16:02:Aha, tak o psu tu již byla řeč - to jsem přehlédl.
doplněno 15.04.14 16:34:Tak se podívejte i do ledničky a na mrazák - to bylo v nějakém filmu.
Koš na prádlo-třeba v bundě,mikině,džínách...Nebo v pračce,v nádobí,v troubě?
Neděláš si z nás švandu?!Tak ti ho někdo ukradl nebo jsi ho někde ztratila...
Taky jsem pár dní hledala a x po sobě. Jednou byl na parapetu na okně, tak třeba omrkněte parapety)) a podruhé na zahradě, u záhonku))Zvonění jsem neměla zapnuto, takže podobný problém. Zkuste parapety a jestli máte zahradu, tak prošmejdit terasu . Nebo i na balkoně může někde být zapadnutý...
jednou jsem hledal u kamaráda na chalupě hodinky, asi dva dny jsem všechno prohledával a nic, a pak mě napadlo trochu zapřemýšlet a - světe div se - vzpomenul jsem si kde jsem je nechal.
zkuste si vzpomenout kdy jste ten mobil měl naposedy, komu jste volal, odkud, ...
doplněno 05.05.14 16:21:... a pokud nebydlíte sám, donuťte i ostatní, aby zapřemýšleli...
btw. co nějaká návštěva, nebyl u vás někdo? třeba podomní prodejce plynu...
Ahoj. Já to vidím tak, že děláš zásadni chybu. Nic nesmíš hledat. Projdi se po bytě a nahlas říkej. Nic nehledám, ani nějakej telefon. A ta zpropadená věc sama odněkud nakonec vyleze na světlo boží. Někdy to bývá docela furt na očích a pro ty oči to nejde vidět. Malé děti takové věci dokáží docela šikovně poschovávat. Vnučka synovi upustila klíče od firmy do dveří myčky na nádobí. Dlouho ho nemyli a dlouho tím na ně nepřišli.
doplněno 06.05.14 14:08:Jednou jsem hledal a našel mobil a jindy doklady pod šaltpákou, nebo za sedačkou spolujezdce u bočních dveří. Věci rády vypadávají ze šikmých kapes bund. Sakra, je nechutně mnoho míst, kam se ty věci můžou zakulit a schovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.