Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám " menší " problém. Mám myčku whirlpool adg 7665 a teď začala stávkovat. Když ji pustím na eco program nebo na jakýkoli jiný program, tak začne vypouštět vodu a následně jí začne napouštět. Asi po napuštění začne pípat a vypustí část vody. Po otevření bliká kontrolka startu a blikne 11x poté chvíli pauza a potom zase 11x a dioda programu ukazuje vždy program oplach. Když podržím déle tlačítko start, tak myčka pípne a asi se vyresetuje. Potom myčku vyplnu i vytáhnu ze zásuvky a opet zkusím a opět to samé. Nemáte někdo nějakou zkušenost, všude jsem hledal a nic. Všude píšou o nějakých chybách F a číslo, ale tímto není moje myčky vybavena. Snad to blikání něco znamená, ale nikde jsem nic nenašel. Moc děkuji za pomoc. TOM
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.