Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Osvětlení nokia 3310

Od: martinr* odpovědí: 4 změna:

Nevíte prosím někdo zda se dá na mobilu Nokia 3310 při používání telefonu průběžně vypínat a zapínat osvětlení displeje,případně jak,máte s tímto někdo nějaké zkušennosti,co je k tomu potřeba,díky za vaši radu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

1x

Vypnout nejde.

Potvrzuji.

Podsvícení displeje i klávesnice se zapíná automaticky při jakékoliv práci s mobilem. Ono na ten monochromatický displej bez podsvícení moc dobře vidět není. I když třeba venku na dobrém světle to je celkem v pohodě.

doplněno 13.04.14 15:04:

@Bmbx: Protože jsem ten mobil používal přes pět let (a ještě ho funkční někde mám) a vím, že když zhaslo podsvícení, tak abych na něj v místnosti něco slušně viděl, musel jsem hledat vhodný úhel dopadajícího světla. Venku s tím problém nebyl.

pepr.

moc dobře nechápu, proč zdůrazňuješ, že na ten monochromatický displej je bez podsvitu vidět blbě, když na barevný LCD bez podsvitu není vidět vůbec :)

Monocromatický displej na Nokia 3310 je čitelný dost dobře i bez podsvitu, ale podsvit u těchto mobilů má tak malou spotřebu, že nějaká možnost vypínání by byla docela velká zbytečnost.

doplněno 13.04.14 15:18:

A neměl si nějaký vadný kus? :)

Měl jsem více mobilů s klasickým monochromatickým displejem včetně 3310 a žádný problém s čitelností bez podsvitu jsem tedy nepozoroval, ani rozdíly mezi nimi a byli od dost různých výrobců...

pavelv*
hodnocení

0x

Myslím, že se dalo v menu telefonu vypnout

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]