Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde ho sehnat?

Od: tj odpovědí: 6 změna:

Takže ahoj. Mám takovou otázku. Rozmýšlím se nad novým telefonem a hrozně se mi líbí iPhone jenže to je nad moje finanční síly. Ale dočetla jsem se, že se vyrábí i repliky. Třeba Bedovie i5, nebo GooPhone i5s a lidi si na to nestěžujou. Jenže nikde je nemohu sehnat k prodeji. Tak jsem se chtěla zeptat na váš názor na tyto ,,fake" telefony a když tak jaký by jste mi doporučili. Jo a ještě, kdyby někdo z vás našel nějaký tento telefon levně někde, kdekoliv. Budu vám moc vděčná.. Děkuju moc, přeji hezký zbytek dne. Tereza 13.

Kde ho sehnat?
Kde ho sehnat? #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Víš o tom že tyhle repliky mají android a ne ios?

tj
hodnocení

Moc dobře to vím.. to je mi v podstatě jedno.. :)

To vážně chceš koupit apple s androidem, mě se teda ani nelíbí vzhled telefonu, ale abych v apple měl android mi přijde hodně blbý... Jinak dá se sehnat na aliexpress v přepočtu s poštovným za 3000kc. To je ale nejslabší verze.
tj
hodnocení

Děkuju. No.. on to v podstatě není apple. ;) Je to úplně jiná značka se vzhledem Applu.. :) Mně se na něm právě ten zvhled líbí.. :)

Samozřejmě vím že to není originální apple, ale píšu z mobilu, tak je to zdlouhavé.

praivo*
hodnocení

0x
Ten GooPhone si lidi dost chválí, zkus třeba PandaWill nebo EtoTalk. O záruku se nestarej, Číňani většinou vyřizují reklamace lépe než Češi.
V ČR ho za rozumnou cenu asi neseženeš, můžeš zkusit jedině Aukro. Více poradí třeba @stirecek, já píšu z jiného čínského mobilu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]