Nejste přihlášen/a.
Zdravím již cca 10 let kupuji mp3 přehrávače Samsung. Za prvé proto, že to donedávna byly poslední přehrávače, se kterými jsem se obešla bez kabelu, za druhé proto, že se značka osvědčila (při denním používání, x-krát na zemi, v dešti, na sluníčku a výdrž vždy několik let), za třetí proto, že podporují formát OGG a za čtvrté proto, že oproti jiným, které jsem měla v ruce, byla vždy kvalita zvuku lepší.
Nicméně, "bezkabelové" se už asi nedělají, Pebble je hrůza hrůzoucí, Galaxy S má tisíc funkcí, které nepotřebuji... doporučili byste mi jiný přehrávač? Měla jsem v ruce Emgeton, myslela jsem si, že to není špatná značka, ale ten zvuk byl příšerný. Mám dost dobrá sluchátka, ne za 6 000, ale kvalita přehrávače je v nich poznat.
Takže, nepotřebuji foťák a podobné blbinky, důležitý je dobrý zvuk. Nemusí mít nějakou velkou kapacitu, pokud bude podporovat ty "malé karty", jak my blondýny říkáme - microSDHC snad? Ani OGG není podmínkou, pouze výhodou.
Strýček Google mi spoustu věcí už poradil, takže vím, co je na trhu, vlastní zkušenosti s přehrávači budou určitě cennější. Také pokud máte někdo dobrou zkušenost s Pebble, můžete přidat. Připadá mi jako efektní blbinka, ale možná se v něm mýlím.
Dobrý den, když máte tak drahá a tedy snad kvalitní sluchátka, tak proč posloucháte ořezané MP3? Znáte bezztrátový formát FLAC? Zkuste si vybrat přístroj, který zvládne přehrávat FLAC a poslouchejte konečně kvalitně. Zdravím!
doplněno 12.04.14 18:45:Konkrétní přístroj Vám neporadím, ale podívejte se do Vnitřní pošty - máte tam zprávu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.