Nejste přihlášen/a.
Jaká je v současnosti nejlevnější předplacená SIM karta? Dříve to bývala Blesk mobil za 2,50 Kč za minutu, ale prý už existují předplacenky s cenou 1 Kč za minutu.
Nerad se vážu, nechci měsíční tarif ani minimální útratu, měsíčně provolám asi 50-100 Kč, nejsem volací typ.
Odjakživa používám předplacenku Vodafone, ale minuta stojí asi 7 Kč a říkám si, že bych se rád poohlédl po nižší ceně.
Je možné i u předplacenek přenést číslo k jinému operátorovi, aniž bych musel sdělovat svou identitu? Nebo budu muset koupit novou SIMku s novým číslem?
Mobil.cz ne - musíte měsíčně utratit 57 Kč. Já se nechci vázat. Jsou měsíce, kdy neprovolám ani korunu. Potřebuju klasickou předplacenku, na které zaplatím jen to, co opravdu provolám a nic navíc.
Údajně jsou předplacenky s cenou 1 Kč/min., ale nemůžu žádného takového operátora najít.
Buď jsou ceny nad 2 Kč, anebo je podmínkou minimální útrata, ale to už můžu rovnou přejít na paušál...
Nemám problém změnit číslo, byť pokud si budu moct nechat stejné, je to příjemný bonus, ale netrvám na stejném čísle.
sazkamobil.cz mají 2 Kč za minutu a pokud nabijete 300.Kč tak 1.50 Kč jinak lamamobil má v reklamě 1 kč ale až po provolání 351 minut.
doplněno 12.04.14 12:01:a u mobil.cz nemusíte platit 57 Kč ale platíte 2.20 Kč poze za volání
Tak koukám na Mobil.cz - u něj je zajímavý internet zdarma, to je velmi zajímavé. Jen jestli správně chápu se platí za příchozí mezinárodní hovory? Když mi někdo zavolá třeba z Ruska budu platit 18 Kč/min? To je divné, ne?
neradte mu tady kraviny.
2 kc uz je dneska moc. da se vpohode vsude sehnat pod 2 kacky.
pro tazatele nejlevnejsi je TESCOMOBILE za 1,25 kc za minutu coz uz je luxus.
u mobil.cz je neskutecna vyhoda internetu zdarma sice je pomaly,ale to ti nikdo za 200 kc navzdy nenabidne ja to mam rok a funguje to krasne
Zvažuji druhou SIM kartu pouze na datové přenosy v nouzi. Mobil.cz jsem taky našel. Nejsou tam nějaké další poplatky? Třeba povinnost dobít kredit 200,-Kč každé čtvrtletí a podobně?
žadne další poplatky u Mobil cz tam nejsou.Máma ho má a platí to tak jak jste se dočetl.2.20 za minutu do všech sítí + internet zdarma.Po vyčerpání datoveho limitu u internetu se vam rychlost internetu zpomalí ale pořád poběží.Po vyčerpání a znovu dobití kreditu 200kč nebo dobití kreditu kdykoliv se vám datový limit a rychlost u internetu resetuje na puvodní hodnotu.A je tam další možnost zvýšit si datový limit přenesenych dat..snad na 1 nebo 1.5 Giga kdy cena navýšení k velikosti dat je porad nejlevnejší mezi nabídkami všech operatoru.
Dobrý den, můžu se připojit do diskuze?
Vaše odpověď me zaujala, ale musím přiznat, že v ohledu znalostí mobilu jsem naprostý laik. Mám "poněkud starší" duální samsung (s tlačítky) a kartu T-mobile a Oskar. Kdybych změnila jednu kartu na Mobil cz fungoval by mi internet i mém stařečkovi? Potřebovala bych do tohoto telefonu nějak dostat česko-anglický slovník? Nemusí být obsáhlý. Nebo existuje i jiná možnost bez internetu?
Děkuji
Nisla
No to TESCO je na houby, koukl jsem na to, a musím u Tesca mít Clubcard, což nechci, pak by ta předplacenka přestala být anonymní.
Zatím to tedy vypadá, že nejlevnější - bez dodatečných podmínek - je OpenCall.
Zkus si zjistit podrobnosti o OpenCall a Fayn .
OneMobile nebo asi do konce mesice +4U (precistpodminky).
O podvodu nevim, ale spoustu podrobnosti z hlavy taky nevim.
Cena za prenos cisla k nim, cena za prenos cisla od nich (nikdo nevi co bude za rok), tarifikace, blokovani barevnych linek, blokovani Premium SMS a DMS, zruseni hlasove schranky, GSM banking a pod..
Zatím nejlevnejší se zdá Mobil cz kde je 2.20 za min do vsech sítí + internet zdarma s možností navýšení datoveho limitu až na1 nebo 1.5 giga a pro ty co internet nevyužijí je tu Tescomobil za 2.50 do vsech sití a garance do konce roku za dobití kreditu +100% kreditu navíc.Nevim zda tech + 100% kreditu ke každemu dobití bude platit i po novem roce.Ale aktualne je to nej nabídka na trhu kdy vás vyjde volání vlastně jakoby na 1.25 kc za min za vše penize protože +100% dostavate zdarma takže dvojnasobek kreditu za 1 dobití za cenu 2.50 do vsech sití je super ne?
Začíná Šlágr mobil slagrmobil.cz/... - paušál 25 Kč, - 1,40 Kč/min - tarifikace 60 +1 . Možná pro někoho dobrá volba
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.