Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přehrává tato TV filmy?

Od: astik odpovědí: 8 změna:

Má možnost tato TV zn. Philips 37PFL3007H přehrávat flash disky s filmama? Díky ;)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezevecmoudry
hodnocení

0x

Ano. Protože má USB výstup. Dvě vteřiny na google. lcd-televize.heureka.cz/...

astik
hodnocení

jj, díky, vím že má USB, ale nebyla jsem si jistá, že to přehraje i filmy, na net jsem mrkla, ale tyhle parametry tam nenapsaly, jen že to má USB...

wogoos*
hodnocení

0x

To že má TV USB automaticky neznamená, že umí něco přehrát.

astik
hodnocení

proto jsem se tu na to ptala, zda to tento typ tv umí ;)

taky jsem nezjistila, zda TV umí nahrávat přímo na nějakou tu "flešku" či k tomu musí mít nějaké přídavné zařízení

hodnocení

0x

V odkazu od jezevce jsou psány podporované formáty přehrávání,není tam ovšem formát avi,který je nejvíce používán pro flashkové filmy,tak myslím že by s přehráváním filmů mohly být problémy,ale osobní zkušenost s touto televizí nemám. Nejlepší by bylo vzít flashku s filmem do obchodu a vyzkoušet přímo tam zda to pujde.

astik
13.04.14 20:40
hodnocení

děkuju ;)

jdukolem

Avi není formát,ale kontejner !

dusger*
hodnocení

0x

Mám televizi od LG a ta taky moc formátů neumí. Proto v počitači už před nahráním na flah pro jistotu soubor konvertuju do pro tv známého souboru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]