Nejste přihlášen/a.
Již delší dobu mi stojí v nádržce na aviváž voda. První mi pračka brala špatně aviváž a teď vůbec. Zůstává v nádržce. Zkoušela jsem to pročistit, ale nic. Dá se to něčím propláchnout, nebo udělat něco jiného?
Děkuji Ája
Dobrý den.
Možná by to chtělo trochu více informací.Typ a stáří.Ale i tak je těžké odhalit skutečnou závadu na dálku.
Z toho co jste napsala alko,bych usuzoval ,že mohl odejít elektromagnetický ventyl.Asi odcházel postupně.
Z vaší strany jste podle mě tím ,,pročištěním,, udělala maximum.Teď je řada na opraváři.Popřípadě je li někdo ve vašem okolí kutil ,tak se to dá zvládnout svépomocí.
PS: ale nabízí se otázka -záruky na pračku ( je-není?) A taky jestli se vám podaří sehnat náhradní díl.(v případě svépomocí)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.