Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kterou levnou elektroniku vybrat?

Od: ludmilka* odpovědí: 4 změna:

Ahojky milí lidičky,

jsem v takové životní situaci,že se mi můj manžel stěhuje někam jinam a samo si bere veškerou svoji elektroniku,

tak a co je podstatné. Podstatné je to, že já si můžu dovolit dát do elektroniky jen 20tis. z toho mi musí zbýt na vodovodní baterii,

a nějaké doplňky k PC... co bych ráda si pořídila..Tv,domáci kino,dvd rekordér,vysavač..Je to hrozně těžký já vím,

nejsem nijak extra moc náročná stačí mi hlavně když to pojede.. která z těch značek je tak nejschůdnější...

Děkuji Vám moc za pomoc...P.S. Začátky jsou vždycky těžký...*plac*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Milá Ludmilko,Zaráží mě,že si manžel bere někam svoji elektroniku.To jste si nepořídili oba dohromady?Jinak Ta baterie by mohla být do 1000 .-TV se dá pořídit dnes i za 3000.-Vysavač 800.- MW 1000.-DVD 850.-To jsou nové přístroje I to PC v levné sestavě se dá pořídit za 6-8 k.-Jen člověk nesmí být moc náročný,než se v hospodářské recesi zadlužit.

JABRAKA

hodnocení

0x
Mno. A nebylo by nejlepsi si nejdriv poridit baterii, vysavac a treba ty komponenty do PC a teprv casem si postupne zaridit ty NE-nezbytnosti navic? Nebo jste tak strasne na televizi zavisla, ze ji potrebujete ted hned okamzite?

hodnocení

0x

Zajdi se podívat do supermarketu BILLA. Mají tam levnou elektroniku. Např. DVD přehrávač s DVBT přijímačem za 1400,- Kč.

hodnocení

0x

osobně bych volil to nejdůlěžitější.. baterii, pak TV v rozumné ceně (12tis?) a vysavač. To by tak mohlo stát 20tis. Vše ostatní, jako domácí kino, DVD rekordér není zas tolik nezbytné, aby to nepočkalo na našetření měsíc dva ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]