Nejste přihlášen/a.
Ahojky milí lidičky,
jsem v takové životní situaci,že se mi můj manžel stěhuje někam jinam a samo si bere veškerou svoji elektroniku,
tak a co je podstatné. Podstatné je to, že já si můžu dovolit dát do elektroniky jen 20tis. z toho mi musí zbýt na vodovodní baterii,
a nějaké doplňky k PC... co bych ráda si pořídila..Tv,domáci kino,dvd rekordér,vysavač..Je to hrozně těžký já vím,
nejsem nijak extra moc náročná stačí mi hlavně když to pojede.. která z těch značek je tak nejschůdnější...
Děkuji Vám moc za pomoc...P.S. Začátky jsou vždycky těžký...
Milá Ludmilko,Zaráží mě,že si manžel bere někam svoji elektroniku.To jste si nepořídili oba dohromady?Jinak Ta baterie by mohla být do 1000 .-TV se dá pořídit dnes i za 3000.-Vysavač 800.- MW 1000.-DVD 850.-To jsou nové přístroje I to PC v levné sestavě se dá pořídit za 6-8 k.-Jen člověk nesmí být moc náročný,než se v hospodářské recesi zadlužit.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.