Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

X box 360 - podvod

Od: podvedena* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

byla jsem podvedena koupila jsem si na hyperinzerci XBOX 360 a kinect za 3000 plus hry, ano vím je to velmi málo. Chci tímto upozornit další důvěřivce jako já aby si dali pozor popřípadě zda-li nás nen víc?

pocitace.hyperinzerce.cz/...

tento odkaz POZOR!

Prodávající se vydává za Aloise Řezníčka z Klatov mail: reznicek.al.seznam.cz

Kdyby byl někdo ve stejné situaci ozvěte se na mail : klaratomkova@seznam.cz

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

podvedena*
hodnocení

číslo účtu podvodníka: 2605023319 / 0800

martondra

a jak vas podvedl?

podvedena*
hodnocení

Patří tok příspěvku nahoře jen jsem zapomněla napsat číslo účtu, máte s ním také problém?

Nemá s tím problém, ale zajímá ho v čem Vás podvedl. Ostatně mne také...

podvedena*
hodnocení

připsala jsem peníze za xbox na jeho účet, načež přestal komunikovat, smazal si mail, a xbox neposlal.

podvedena*
hodnocení

číslo účtu je psáno na firmu Pro Váš Web s.r.o. - Rooudnice nad Labem, jméno majitele mi ale v české spořitelně nemohli sdělit.

majsterjoe*

Ale sdeli ho policii CR, kdyz se na ne obratite s oznamenim.

mirush

Tomuhle věříte? Před lety jsem naletěla obdobně. Šla jsem na policii... Kde se mi prakticky ještě vysmáli jestli nejsem pitomá, když kupuji telefon od někoho cizího :-/ Po měsíci mi přišel dopis, že v šetření nedošlo k žádným krokům a pro nedostatek důkazů odloženo. Přitom minimálně jméno majitele účtu jsem zjistila i já (v mém případě šly peníze na dobírku na účet) stačilo poslat 1,- z IB a věděla jsem majitele. Policie se rozhodně neobtěžuje toto řešit. A pokud, tak mě upozornili, že jde o přestupek, pokud to neudělal několikrát a max. dostane 2000,- pokutu v přestupkovém řízení. Pokuta půjde státu, ne mně. Pokud bych chtěla peníze musím jít na něj soudně

kangaroo*
hodnocení

0x

Částka do 5000Kč to bude těžké :(

podvedena*
hodnocení

Věřím, že pro policii by to problém nebyl, kdyby ale opravdu chtěli pomáhat a chránit. Na webu společnosti jsou na ně kontakty, jenže se obávám, že průběh bude podobný jako u příspěvku výše...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]