Nejste přihlášen/a.
Mám mobilní telefon C3. Díky za předchozí radu o tom, jak smazat hry z telefonu. Už jsem provedl, ale místo se nezvětšilo. Naopak, je stále stejné. Mám v telefonu 939 MB, ale volných bývá cca jen 40 MB. Dříve jsem měl v playlistě asi několik hodinových přednášek, a nic se nedělo, vešly se. Teď tam mám ubohých pár písniček, a jinak už nevím, co s tím. Může tolik místa zabírat seznam jmen? To snad ne.
Jsem z toho nešťastný podobně jako, když v počítači smažu hru zabírající 1,8 GB, a na disku se poté uvolní jenom 700 MB. Asi znáte.. Kdyby tak mobily šly defragmentovat.
Ještě jsem zapoměl napsat, že ten C3 je od firmy NOIKA a je tenhle --
Tak to máme stejný problém. Mě vždycky většinu místa zabírá procházení webu, takže odstranit historii (třeba takové shlédnuté videjko hodně zabírá ) pak mě napadají ještě stahované soubory, které se vám ukládají do mobilu bez vašeho vědomí. Jinak už mě nic nenapadá, mě to vždycky pomohlo, tak to snad i vám pomůže. ^~^
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.