Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia lumia 800

Od: nikola78 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den mám dotaz.Odešel mi nyní mobil a chtěla bych si pořídit Nokiu Lumiu 800. jenže nemám s ní skušenosti a chtěla bych se zeptat jestli si tam budu moci stáhnout hry např.: Poua, Mimoně atd... a jestli je vůbec dobrá nebo jen na okrasu? :D :D

Děkuji Nikola

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kristyn3*
hodnocení

2x

Ahoj,

já mám Lumii 520 a třeba Pou nebo Pixwords tam nejdou, protože to nepodporuje Android, je tam totiž windows. Asi u Lumie 800 to bude tak stejné. Doporučuju jiný typ mobilu s androidem

hodnocení

2x

Tady nejdeš hry a aplikace na Nokia Lumia 800, jede na Windows Phone,na který nejde tolik co Android,ale záleží co od mobilu očekáváš. Vše má své pro a proti.

hodnocení

0x

Já bych teda volil nějaký mobil s androidem. Sice to možná nepujde tak pěkně jako Windows Phone, ale pro android je k dispozici mnohem více aplikací a her. A navíc některé věci co jsou v Windows Market placené, jsou k dispozici pro android zadarmo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]