Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi propojit MT s PC.

Od: sarkape* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den.Potřebovala bych poradit .Chtěla bych si přes USBkabel stahovat z mob.telefonu ale stále mi to říká,že to počítač nerozeznal.Už nevím co mám dělat.Poradí někdo?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

spee25*
hodnocení

0x

Dobry den,a mate v pocitaci nainstalovany software pro ten mobilni telefon?!pokud ne,tak pocitac ten mobil nerozezna a proto se k nemu nechce pripojit...a co mate za mobil?

sarkape*
hodnocení

Mám Samsung M110.A asi nemám nainstalovaný.Jak se to dělá prosím.

spee25*

no tak zrovna se samsungem nemam skoro zadne skusenosti,ale melo by stacit vlozit to instalacni cd do pocitace(ktere jste koupila zaroven s mobilem)a pak nejakym zpusobem zacit intalaci-mela by byt popsana v nejakem navodu,ktery u telefonu byl urcite take?!momentalne nemam cas,ale pokud vam do vecera nikdo neporadi,tak bych to potom nejak zkusil vyresit-nic na tom neni...

sarkape*
hodnocení

No nějaké cd přišlo i s tím USBkabelem ale návod žádný není.Jo a jinak moc děkuji za ochotu.

cybermagefroll*

Na tom CD musí být ovladač virtuálního com portu. Ten vytvoří při instalaci virtuální com port přes který bude počítač s mobilem komunikovat (přímo přes USB to nejde) Jenom připomenu, že při instalaci nesmí být kabel do USB připojený, ale připojí se na výzvu instalátoru. Anebo spíše až po instalaci a restartu počítače.

sarkape*
hodnocení

Děkuji za radu,ale jsem asi fakt antitalent.Prostě mi to nejde.Tak si tak říkám,že jsem asi vyhodila peníze do luftu.

spee25*

tak jak to vypada,uz to jde?myslim ze penize do luftu urcitenesly,staci prijit jak na to...co presne jste udelala?

sarkape*
hodnocení

Dobrý den.Nejde mi to.Nevím jak tam nainstalovat to cd.Je to Samsung PC Studio II 2.0.kDYBY K TOMU BYL NĚJAKÝ ČESKÝ NÁVOD.jÁ ALE ANGLICKY NEUMÍM.

cybermagefroll*

Předpokládám, že si kabel koupil přímo pro svojí značku telefonu, takže ty první kroky se stahováním můžeš vynechat. Máš software na tom CD.

Cituji:

Instalace USB datového kabelu Samsung:
.
Na stránkách www.samsung.cz v sekci podpora / download centrum vyberte váš typ telefonu.
.
Přepněte ná záložku software.
.
Uložte si do počítače Samsung PC Studio USB driver (ovladač kabelu) _ pokud není ovladač pro Windows 2000/XP pro váš telefon uveden je již součástí PC Studia.
.
Uložte si do počítače Samsung PC Studio PIMS (organizační sw).
.
Spusťte instalaci ovladače kabelu.
.
Proběhne instalace.
.
Spusťte instalaci organizačního sw.
.
Proběhne instalace.
.
Připojte kabel k PC a telefonu.
.
Spusťte organizační software Samsung PC Studio PIMS.

Zdroj: reviznitechnik.com/...

Čeština do Samsung Easy Studio 2.0

cestiny.idnes.cz/...

sarkape*
hodnocení

Tak mé trápení skončilo neúspěšně.Volala jsem na linku od Samsungu a prý když mám VISTU tak to nepujde.Takže jsem vážně vyhodila zbytečně peníze do luftu.Jinak všem moc děkuji za rady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]