Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Potřebovala bych poradit .Chtěla bych si přes USBkabel stahovat z mob.telefonu ale stále mi to říká,že to počítač nerozeznal.Už nevím co mám dělat.Poradí někdo?
no tak zrovna se samsungem nemam skoro zadne skusenosti,ale melo by stacit vlozit to instalacni cd do pocitace(ktere jste koupila zaroven s mobilem)a pak nejakym zpusobem zacit intalaci-mela by byt popsana v nejakem navodu,ktery u telefonu byl urcite take?!momentalne nemam cas,ale pokud vam do vecera nikdo neporadi,tak bych to potom nejak zkusil vyresit-nic na tom neni...
No nějaké cd přišlo i s tím USBkabelem ale návod žádný není.Jo a jinak moc děkuji za ochotu.
Na tom CD musí být ovladač virtuálního com portu. Ten vytvoří při instalaci virtuální com port přes který bude počítač s mobilem komunikovat (přímo přes USB to nejde) Jenom připomenu, že při instalaci nesmí být kabel do USB připojený, ale připojí se na výzvu instalátoru. Anebo spíše až po instalaci a restartu počítače.
Děkuji za radu,ale jsem asi fakt antitalent.Prostě mi to nejde.Tak si tak říkám,že jsem asi vyhodila peníze do luftu.
tak jak to vypada,uz to jde?myslim ze penize do luftu urcitenesly,staci prijit jak na to...co presne jste udelala?
Dobrý den.Nejde mi to.Nevím jak tam nainstalovat to cd.Je to Samsung PC Studio II 2.0.kDYBY K TOMU BYL NĚJAKÝ ČESKÝ NÁVOD.jÁ ALE ANGLICKY NEUMÍM.
Předpokládám, že si kabel koupil přímo pro svojí značku telefonu, takže ty první kroky se stahováním můžeš vynechat. Máš software na tom CD.
Cituji:
Instalace USB datového kabelu Samsung:
.
Na stránkách www.samsung.cz v sekci podpora / download centrum vyberte váš typ telefonu.
.
Přepněte ná záložku software.
.
Uložte si do počítače Samsung PC Studio USB driver (ovladač kabelu) _ pokud není ovladač pro Windows 2000/XP pro váš telefon uveden je již součástí PC Studia.
.
Uložte si do počítače Samsung PC Studio PIMS (organizační sw).
.
Spusťte instalaci ovladače kabelu.
.
Proběhne instalace.
.
Spusťte instalaci organizačního sw.
.
Proběhne instalace.
.
Připojte kabel k PC a telefonu.
.
Spusťte organizační software Samsung PC Studio PIMS.
Zdroj: reviznitechnik.com/...
Čeština do Samsung Easy Studio 2.0
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.