Nejste přihlášen/a.
dobrý den,chtel bych vymenit kondenzator na pracce na starem kondenzatoru je napsane 16UF ale na novým je napsané 14UF tak bych se chtel zeptat jestli muzu pouzit ten novy jestli to nebude moc vadit dekuji...
on tak uplne novy neni ale jinak moc diky za odpoved...a jeste bych se chtel zeptat jestli ma kondenzator vliv na otaceni bubnu asi ne ze...
chtel bych se jeste zeptat jak se tam ten kondenzator zapojuje nebo jestli to je jedno nevidim tam totiz zadne znaceni...diky
dobry den,tak ja to teda vyzkousim jak to bude fakcit ale opravdu se nic nestane jo a kondenzator je z rok stare pracky whirpool...takze by mel byt v pořádku díky za rady...
Nic se stát nemůže, takový rozdíl hodnot je nepodstatný a pokud je kondenzátor v pořádku tak to bude fungovat
tak kondenzator jsem vymenil zdimani na jednicku ale prani a machani se mi nezda tak divne to hučí nevim jestli to je v poradku
Se starym kondenzatorem se buben tocil pomaleji a sel slyset motor jinak nic ale ted to tak divne huci ale vypral jsem davku pradla na dlouhy program a dojelo to bez problemu az dokonce...ale ta stara pracka s ktere jsem ten kondenzator vymontoval taky tak hucela treba to je vlastnost kondenzatoru ale jak rikam prala dobre bez problemu jak normalne akorat se toci rychleji buben pri prani pri zdimani jsou otacky normalni...
Já si myslím, že je to vše v pořádku. Pokud starý kondenzátor je špatný, tak se buben buď nerozbíhá, nebo se rozběhne a točí se pomalu a nemá sílu. To hučení je prostě vlastnost motoru, s tím starým kondenzátorem, pokud ztrácel kapacitu, tak motor měl menší a menší sílu a tímpádem logicky i méně hučel a na ten zvuk už jste nejspíš zapoměl
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.