Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych manželovi koupit k narozkám takové to retro radio co přehrává kazety,desky a CDéčka.Také se z něho dá nahrávat na flashku.Máte prosím Vás někdo doma nějaký model z řady retro od Hyundai a jak jste spokojeni.Děkuji Cesmína
Dobrý den, viděl jsem to u kamarádky. Ta má (asi) jen gramofon a v tom je i zesilovač a repro. No, tak hrát to bude, ale nic velkého od toho nečekejte. Záleží na tom, jakou kvalitu reprodukce hudby od toho očekáváte - v tomto případě je to kvalita nižší. Zdravím!
doplněno 29.03.14 19:26: doplněno 30.03.14 13:12:Nemáte zač.
Nemám od "hjúndaje",je od Roadstar a nemá kazetovou mechaniku.jen CD,phono a radio.CD je OKbere pálenky i MP3 ,phono -no některé cz výrobky byli o kus lepší,moc nepoužívám (jen jsem s ním převedl některá alba do MP3 na kartu),a rádio-nemá žádnou předvolbu takže stále naleděno rockradio gold.Dále má port SD kartu a USB,na obojí jde nahrát z LP do MP3,popř. toto přehrát.Jo a origo "bedničky" jsem odpojil a používám své staré repro bedny dvoupásmové, dělané pro mgf B115 HiFi stereo před cca 30 roky.Pak je zvuk úplně jinde!
doplněno 29.03.14 20:21:To hlavní jsem zapomněl-pro trochu nadprůměrného posluchače asi ano,ale pravděpodobně lepší repro než originální.
Bratr uvedený model Hyundai má, jestli se nepletu i rychlost gramofonu 78 ot/min. Je spokojen až na jednu věc - rádiopřijímač nemá vypínač Stereo a na většině stanic nepříjemně šumí. Nemá anténí vstup, jen káblík - antenka. Pokud máte silný radiový signál tak Ok.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.