Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

IPhone 4s - připojení k počítači

Od: fifo* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, dostala jsem od rodičů iPhone 4s a mám s ním jisté problémy. Když ho připojím k počítači (forma Mass Storage), zobrazí se mi 2 vyměnitelné disky - paměťová karta a přímo paměť telefonu, která se ale v počítači zobrazuje, jako by měla jen 200kB (namísto spousty GB). Pokud se tam pokusím něco překopírovat, samozřejmě mi to hlásí nedostatek paměti. Pokud ho připojím formou PC suite/COM port, tak mi to hlásí, že zařízení nebylo rozpoznáno a do iTunes se mi to nenačte. Nevíte někdo, čím by to mohlo být? Napadlo mě, že by to mohl být padělek, ale v tom případě by byl velmi přesvědčivý (porovnávala jsem ho s iPhonem 5 a aplikace, design i ovládání jsou téměř identické). Děkuji za každou pomoc, MK.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Padělek to být nemusí. Když jsem měl Iphone 4S 64gb mě se to připojovalo normálně. Zkus toto: support.apple.com/... nebo píšou, že iTunes 11 nejsou kompaktibilní s windows xp sp3, že musíš mít windows 7.

peterx
hodnocení

0x

Žiadny iPhone nemá pamäťovú kartu, ani neponúka Mass Storage. Asi máte ten padělek, niektoré vyzerajú celkom zdarilo. Ale rozlíšiť by sa mali dať.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]