Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nahrávání programů ze setoboxu skrz TV na usb

Od: konie odpovědí: 2 změna:

Koupila jsem si TV s možností nahrávání na USB, ale televize mi dovolí nahrát jen kanály nalezené pomocí antény přímo připojené, nikoli kanály přehrávané pomocí setoboxu (těch je mnohem víc). Dá se to nějak nastavit? Jedná se o Hyundai DLH 32127 MP4CR.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Není to otázka formátu, TV je pro settobox pouze jako zobrazovač - zobrazí co settobox přijme nic víc. Ale to co přijme TV to dokáže na své USB úložiště nahrát. Buď musíte naladit na TV to co je na settopboxu, pokud to TV nedokáže přijmout (settobox je satelitní nebo kabelový a TV tyto možnosti nemá) je jediná možnost pořídit si settobox s vlastním nahráváním.

doplněno 29.03.14 00:55:

ben:

ano bylo by to přesnější...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, obávám se, že to není možné. TV nahrává v jiném formátu (výsledkem je jiný soubor - asi s koncovkou TS). Pokud připojíte STB, tak už to není digitální příjem signálu, ale jiný, který TV neumožní nahrávat. Nahrává jen signál DVB-T (možná i DVB-S).

Zdravím!

P.S. Proč není to množství programů stejné v TV a STB - to není připojeno na stejnou anténu?

doplněno 29.03.14 00:46:

bmbx - patrně jsem měl napsat výraz vstupní signál (pro nahrávání). Až ta nahrávka je TS.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]