Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Setobox essentiel b titanium

Od: amidamaru* odpovědí: 5 změna:

Dostal jsem setobox.Jde na něm přehrávat i polské programy?Jedná se o značku-essentiel b platinium.Na Googlu jsem nikde nenašel,co podporuje.Taky nikde jsem nenašel návod.Má někdo s tímto přístrojem skušenosti? Poradte.Předem dík.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinhajek*
hodnocení

1x
Musí to umět H264/AVC. V Polsku se v této kompresi vysílá HD i SD obraz. Jinak ti půjde pouze zvuk.
doplněno 29.03.14 08:07: Pokud to neumí AVC kompresi ani HD obraz (a to asi neumí), žádný SW to nespraví.
amidamaru*
hodnocení

A jak to vůbec zjistím?Když nikde,ani na googlu nenajdu,co to umí?

doplněno 28.03.14 22:00:

To hraje pouze zvuk. Lze někde(já nenašel)najít jiný software na tento typ? nebo nějaký dopněk.

hodnocení

0x

set top box ti přehraje programy šířené v pozemním digitálním vysílání takže potřebuješ anténu možná zesilovač záleží na oblasti a jestli mají poláci digi a jsi blízko hranic tak ti to přehraje

hodnocení

0x

pokud zadáte ve vyhledávači "essentiel titanium zkušenosti" , najdete hodně informací, ale návod jsem taky nenašel; hrát vám bude vše, pokud bude dostatečný signál

u těchto set top boxů bývá po čase problém se zvukem, hodně dotazů na toto téma i popis opravy taky najdete

amidamaru*
hodnocení

Podle recenzí na googlu sem poznal,že to je opravdu šunt.Ani se nedivím,že jsem ho dostal za děkuju.Ale nejde ho nějak přeinstalovat na nějaký jiný software?Kdo má skušenosti,doufám,že poradí.Předem dík

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]