Dobrý den, nedávno jsem si koupil telefon Samsung galaxy trend. Muj prvni chytry telefon. Stal me 4 000. Jednojadro, ramka 768 MB (nejak tak nevím presne) věčně má plnou ramku i kdyz ho cistim. Tim pádem je pořád zasekaný. Android zabírá stále 400 MB. Aplikace neběží plynule, běží dobře, ale sekají se sem tam. Kamarádi si koupili mobily neznámých značek z činských obchodů za 3 500, čtyřjádra, 1 GB ram, 5 palcu displej. Šlapou jim krásně. Aplikace běží plynule. Mě se sem tam sekne i obyčejné načtení klavesnice. Mají tyto mobily nějaké nevýhody? Nechtěl jsem si je kupovat kvůli tomu že budou nějaké vadné, ale asi nejsou.
Hodně jdou nahoru Zopo mobily. Pokud si chcete koupit mobil za cenu kolem 5000Kč, tak je to dobrá volba a pak jen vybírat prodejce podle hodnocení. Dneska nakupovat v Číně je jako koupit to na Aukru či jiném eshopu
Zrovna včera jsem to tu už někam psala.. Taky jsem konečně objednala číňana. Poštovné DHL asi $18. Rozhodovala jsem se mezi
to2c.com/... nebo to2c.com/... - Já se nakonec rozhodla pro thl t100s, se spec. kodem na THL po registraci byla sleva $16, což téměř tu dopravu pokrylo, ale ten cubot taky vypadá moc dobře...
Setkat se na diskusním foru pod kontrétním telefonem s češtinou není vůbec výjimka. Spousta lidí nakupuje buď na Aliexpress, Etotalk nebo to2c a dalších.. jak už tu někdo psal, je to podobné jako na aukru
Cinani skacou a pomalu nici silne znacky v evrope, ta cena cinana za to jake to je delo je super. Za 3500 mate silne 4jadra, gigac ram, 16gb pameti atd... Za takove zelezo chcou jine znacky neskutecne penize a za tu 1rocni reklamaci to stoji
Situace se opakuje, po druhé světové válce kopírovali kde co Japonci, dostali se postupně s technologiemi a kvalitou na úplnou špičku, pak následovala Korea a teď je nařadě Čína, jejich výrobky už přestávají mít přívlastek nekvalitní. A hlavně žádný problém s reklamacemi, máš problém? Pošle nový kus.
Nevyhody existuji. A to hlavne, ze neni na ne v podstate zadna zaruka. A neni jistota, ze kus bude funkcni. Stalo se mi, z etelefon prisel, a nechodil na nem GSM modul (ale uz je to 2 roky).
Doprava je kapitolou sama o sobe. Kdyz levna, tak vetsinou ceska posta - nutno zaplatit DPH. pri doprave pres DHL je to o poznani snazsi a rychlejsi, dovezou ti to az k domu za 3 dny.
A nebo si kup nejakeho cinana, kter4y je v CR v distribuci. Huawei nebo Xiaomi.
Ano vyplatí, dá se na tom celkem i vydělat... Nakupuji jenom na aliexpressu, poštovné (DhL) vyjde na 200-400kc. Záruka funguje normálně, je tam sice jenom 1 rok. Nikdy jsem ještě nic zpátky do Číny neposílal "musím zaklepat". Například samsung S4 u nás stojí kolem 8-10kkc. Z Číny jsem si objednal mobil za 3500kc a je ještě silnější než S4. Někdo říká, že kvalita je o ničem - kecá, nikdy ty mobily neměl, tak je pomlouvá. Pravdou je však opak, mobil po 9 měsíců nevrže, neseká se. doplněno 27.03.14 09:38: Jak napsal kangaroo, tak mezi nejlepší mobily patří ZOPO, THL, XIAOMI, JIAYU.
mobils4
blesku a nemáš teda odkaz na ten "S4" za 3.500,-Kč?
Záleží na výrobci.. Většina lidí kouká na velikost RAM, počet jader a takt procesoru... Nikoho už ale nezajímají použité čipy. Musím říct, že v poslední době se "čínské značky" dost zlepsily. Ale některé, ikdyž mají stejné hardwarové parametry, mají levné čipy, prostě pomalé šunky.. Zopo se dost pochlapilo a vyrábí čím dál lepší zařízení
Já sem si před měsícem koupila Prestigio Multiphone 5501, 5palcový za 3 200 na alze.. Hodně lidí mě odrazovala at si koupim, radši samsung nebo známější značku, ale riskla sem to a sem nadmíru spokojená!
I v Číně, stejně jako u nás existuje spousta výrobců, levnějších, dražších, kvalitních nebo méně kvalitních... Pokud vsadis na osvedcenou kvalitní značku, žádnou chybu neuděláš. V lednu jsem kupoval Zopo C2, dva kousky a šlapou jak namydleny blesk. Cena za kus pět tis včetně DHL dopravy. Zpracování je velice kvalitní, žádný nedostatek na telefonu nenajdeš, plus spousta dárků k telefonu, dva obaly, fólie, sluchátka atd. Orezavatko samsung s 4 za 15 tis se může jít zahrabat.
tc
Předpokládám, že ten ZOPO C2 asi češtinu mít nebude, nebo ano?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.