Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký mobil za těchto podmínek/požadavků?

Od: forejt odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

chtěl bych vás poprosit, kdyby jste mi pomohli s výběrem mobilního telefonu.

Chtěl bych nějaký do 5 000 Kč. Dotykový, rychlý, aby se nesekal, co nejdýl vydržel. Nemusí mít dobrý foťák (tak 5 mpix), poslouchat hudbu v mobilu stejně nebudu, tak ani tím nemusí být dobrý. Díval jsem se na LG Optimus L9 II nebo L7 II, ale zase jsem slyšel, že LG nedělá moc kvalitní mobily, je to pravda? Protože opravdu chci, aby mi vydržel bez toho, aby se sekal.

Dále jsem se pak setkal s méně známými výrobci jako Xiaomi, Huawei, Prestige, ale i Alcatel. Když se porovnají funkce mobilu třeba se Samsungem a mají je stejné, tak cena u Samsungu je výrazně větší. Platí se za firmu, jak to u ostatních výrobků bývá nebo je to opravdu lepší firma a hlavně kvalitnější. Nebo se nemám bát koupit třeba Alcatel? Dobrý den,chtěl bych vás poprosit, kdyby jste mi pomohli s výběrem mobilního telefonu.Chtěl bych nějaký do 5 000 Kč. Dotykový, rychlý, aby se nesekal, co nejdýl vydržel. Nemusí mít dobrý foťák (tak 5 mpix), poslouchat hudbu v mobilu stejně nebudu, tak ani tím nemusí být dobrý. Díval jsem se na LG Optimus L9 II nebo L7 II, ale zase jsem slyšel, že LG nedělá moc kvalitní mobily, je to pravda? Protože opravdu chci, aby mi vydržel bez toho, aby se sekal.Dále jsem se pak setkal s méně známými výrobci jako Xiaomi, Huawei, Prestige, ale i Alcatel. Když se porovnají funkce mobilu třeba se Samsungem a mají je stejné, tak cena u Samsungu je výrazně větší. Platí se za firmu, jak to u ostatních výrobků bývá nebo je to opravdu lepší firma a hlavně kvalitnější. Nebo se nemám bát koupit třeba Alcatel?

Nelíbí se mi OS Windows Phone, takže pouze s Androidem. Taky jsem narazil na Lenovo. Moc se mi líbil a i cena byla přijatelná v poměru výkonu, ale prý není v češtině, je to pravda? Anglicky neumím, tak potřebuji pouze v češtině. Nenašlo by se nějaké?

Nebo jaký mobil by jste mi doporučili do cenové relace 5 tisíc? Už si nevím rady...

Děkuji za rady a zkušenosti. :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

svým způsobem mě zaujal htc desire 200, ale netvrdím, že zaujme i Vás. Je trochu"osekaný", aby byl levný stejně tak htc desire C.

hodnocení

0x

mobilni-telefony.heureka./... (nemá slot na paměťovou kartu), vnitřní paměť 16gb

mobilni-telefony.heureka./... (podporuje paměťové karty, vnitřní paměť 8gb

hodnocení

0x
Xiaomi je značka která je momentálně na vzestupu. Huawei umí udělat taky dobrý telefony když se vyhneš vysloveným low endům. Alcatel u nás nemá nejlepší pověst z dob kdy ještě vyráběl telefony ve Francii ale v současnosti pro něj stejně dělají všechno číňani takže to bude prašť jako uhoď, ale já bych do něj nešel. Výkon procesoru uvádí všichni na prvním místě ale ten není vždycky to nejdůležitější. Vybírej taky podle kapacity baterie a velikosti RAM paměti. Nedostatek ROM se vždycky dá dohnat kartou ale RAM nezvětšíš.

hodnocení

0x

Platit v ČR za značku už se mi nechtělo, tak jsem hledala nějakou čínu. Rozhodovala jsem se mezi

to2c.com/... - který se vejde do Vaší ceny nebo si připlatit a koupit: to2c.com/... - Já se nakonec rozhodla pro thl t100s, se spec. kodem na THL po registraci byla sleva $16, což téměř pokrylo dopravu, ale ten cubot taky vypadá moc dobře... :)

-

plechacek*

mohla byste mi prosím napsat, jak funguje na tomto telefonu GPS? Nekdo říká, že špatně, někdo tvrdí opak. Po tomto telefonu také koukám, tak by mě zajímala Vaše zkušenost. Děkuji

maruska*
hodnocení

0x

Mám Prestigio multiphone 5501 a největší spokojenost

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]