Nejste přihlášen/a.
dobrý den ,chci si koupit turistickou GPS na geocaching. Je dobré si ji koupit v bazaru? a co znamená když se GPS bez map? díky
ahoj, pokud si začátekčník tak stačí starší Gps jako např. Garmin eTrex Legend (vyzkoušej aukro nebo geocaching.cz)
jinak mobil, ale já na geocaching používám Garmin dakota 10. Mám ho 4 roky jsem s ním spokojena, ale nevýhoda je, že se v něm nedá hrát wherigo.
Mám bazarového Oregona 300 - nebyl používaný nebo spíš málo používaný, takže jako nový - za 2500,- Často se prodávají na aukru nebo dalších servrech.
Mapy se dají stáhnout zdarma (OSM) - TOPO mapy si sice někteří pochvalují, ale za tu cenu bych si je nekoupila.
Záleží, kolik chcete dát. Do Etrex Legend bych asi už nešla. Spíše Oregona nebo nové Etrexy (20, 30), případně Dakotu.
Na webu Garminu naleznete srovnání. Důležitá věc ve Wherigo. Slot na paměťovku až tak žíly netrhá. Mapy půlky světa tam stejně cpát nebudete. Jen na bazarech pozor, aby nebyla dražší/srovnatelné než nové.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.