Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Huawei - ano/ne

Od: kamfek odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

uvažuji o koupi mobilního telefonu Huawei.

Jde mi hlavně o to, že je levnější než jiní telefony a přitom nabízí stejné množství funkcí. Ale zase se v tom dobře nevyznám, myslíte, že je to dobré rozhodnutí? Je to pravda? Chci aby vydržel a nesekal se po nějaké době. Jestli bude, tak si samozřejmě radši připlatím.

Prosím o vysvětlení. Jde mi o kvalitní mobilní telefon s Androidem do 5 tis.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Za mě ano, mám Y300 asi půl roku a asi si nemám na co stěžovat.Jen jestli můžu doporučit, dnes už bych bral určitě více než 512 MB RAM.

georgc*
hodnocení

0x

Nevím sice o jaký konkrétní model jde, nicméně jedná se o "značkovou" čínu, která je kvalitní - a ceny jejich modelů už jdou pomalu nahoru (před cca dvěma lety byly opravdu za hubičku ) ... Takže se rozhodni rychle, určitě neprohloupíš - dostaneš minimálně stejnou kvalitu jako např. HTC, Samsung apod. ...

doktpr365*
hodnocení

0x

Mám ho a spokojenost,tady si o tom můžete něco přečíst.Původně stránky byly jenom pro huawei

smartforum.cz/...

jerrysek*
hodnocení

0x
Rok a půl mám G300 a spokojenost. Ačkoliv dneska už bych taky brala výkonnější. Nicméně za super peníze mám fajn mobil a ještě ke všemu skoro nezničitelný :D Přežil obrovský liják loni v létě na koncertě, kde na nikom nezůstalo nic suché a spousta lidí mobil utopila, nebo mi spadl do umyvadla přímo pod silný proud vody. Pár pádů k tomu a bez problému :) Skvělou výhodou je Gorilla Glass, určitě vybírejte telefon s ním :)

stirecek*
hodnocení

0x
Mám rok a půl ascend g 300 a za ty peníze spokojenost. Nicméně dnes se již dodává s androidem 4.0 a na to již nestačí, ja stále jedu na verzi 2.3. Do pěti tis ale dnes koupíte výkonnější a lepší mobil. Manželce a dceři jsem kupoval Zopo C2 a to je jiné kafe, jen gps dlouho hledá signál, ale jinak je sviznejsi s větší pamětí, dvěma fotoaparáty, na dve sim apod.

olaf71*
hodnocení

0x

mám Huawei P6, ale nedoporučuji, protože stojí víc o pár tisíc víc. jinak dobrej kousek. teď netrpělivě čekám na aktualizaci Android KitKat pro tento model

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]