Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Který mobol si vybrat

Od: jozinkri odpovědí: 3 změna:

Dobrý den potřeboval bych poradit jaký si vybrat mobil pro nenáročného uživatele kterému stačí volat,smskovat,internet a nějaké drobnější aplikace jak třeba počasí a nebo navigace nebo mapy. Nevím jestli LG Optimus L5II nebo Nokii Lumia 520. poradte mi prosím.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

richardzavodny*
hodnocení

0x

Doporučuji spíše telefon se systémem Android. Myslím si že by stačil telefón Samsung Galaxy S5570I

Tak akorát.

vosikac*
hodnocení

0x

Android vs. Windows Phone ...

alza.cz/...

Z těchto dvou za mě Nokia ;) ... dvě jádra - větší paměť - offline navigace

doplněno 23.03.14 19:45:

Kompletní specifikaci Lumie 520 je zde: nokia.com/...

jozinkri
hodnocení

dobře,a že u nokie nejsou žádná multimédia podporovaná podle toho srovnání znamená že ta mi nic nepřehraje že si nbudu moct ani stáhnout písničky a dát si je jako vyzváněcí ton nebo na netu sledovat třeba teorii velkého třesku?:(,:(

třeba blbá otázka nevím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]