Nejste přihlášen/a.
Zdravím. V noci mi někdy blikal setobox. Stalo se mi to párkrát, ale kolem druhé v noci to bylo skoro vždy a blikalo to posledně tak intenzivně, až mě to vzbudilo a měla jsem divný pocit z toho. V časopise Enigma jsem totiž četla různé záhadné příběhy, které se týkaly i televize. Někdo viděl ve vypnuté tv v noci nějakou postavu. Nevíte, čím to je? Na noc ho radši vypínám ze zásuvky. Přes den to nebliká.
Dobrý den, a čím na Vás ten STB blikal? Zdravím!
doplněno 22.03.14 23:38:Pokud někdo viděl v noci ve vypnuté TV nějakou postavu (a nebyl to jeho odraz), tak to byla asi starší TV plazma s vypálenou postavou do obrazovky. Ale, ani toto a ani blikající STB neberte vážně, při spaní zavřete oči a bude to dobré. A blikání asi není hlasité, tak by Vás budit nemělo. A před spaním čtěte něco jiného.
doplněno 22.03.14 23:52:nikc - omlouvám se. Trochu jsem žertoval, protože se toho nemusíte bát a hledat za tím nadpřirozeno. Patrně je to nějaký rozmar techniky nebo STB odchází a pak si koupíte lepší a bez blikání.
Blikal červeně a jak blázen hodně. Enigmu už dlouho nečtu, radši. To měl být duch, ta postava v televizi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.