Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefon do 4tisíc

Od: kenseiarrs* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, můj telefon se už hodně seká (Huawei G300), nejde mi tam pomalu ani facebook.
Chtěl bych nějaký telefon, který by splnoval tyto požadavky :
___
Displej - 4,3-5
Procesor - Dvoujádro
RAM - 756mb nebo víc
OS - Nejlépe W8, protože s Androidem mám hrozné zkušenosti, ovšem může být i Android, protože si tam stejne nainstaluju Windows 8 launcher :)
Foťák - Hlavní je blesk, přední foťák s 1,3mpx bez šumu. Často totiž volám na skype na občas se i vyfotím.
Pamět - Na té nezaleží, jen chci, aby tam šla dát paměťovka
Značka - Je mi to celkem jedno, hlavně aby se dal koupit v Čr :D
___
Moc se mi líbí Samsung Ativ S, protože má opravdu pěkný foťák, je svižný, neseká se vůbec a to, že nejde stáhnout moc her mi ani nevadí, protože stejně nic nehraju. Problém je v tom, že bych ho musel koupit použitý, aby splnoval cenu.
Děkuji za každou radu!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zrovna od čtvrtka řeším také nový telefon (starý se potkal z dlažbou a prohrál)

Zatím muj favorit je Xiaomi Red Rice.
Alza za 6700,-
Recenze

Stím že já si ho tedy koupím na Ebay za 3500,-a když budu mít štěstí na aukci tak ještě méně.

kenseiarrs*
hodnocení

Na Xioami jsem se už koukal, ale ta cena je moc vysoká a navíc si nejsem jistý předním foťákem, kolik má mpx a jak je kvalitní. Pokud ho někde seženu pod 4tisíce, tak si ho určitě koupím :) (Prý je dokonce i rychlejší, než SG4, ale nevím, co je na tom pravdy) :)
Jinak děkuju za radu :)

doplněno 22.03.14 16:10:

Na eBay to kupovat nechci, chci normální český obchod :)

joudic*
hodnocení

0x

vodafone "dotovane telefony" (na splatky po 100kc mesicne)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]