Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak a kde se podává zlepšovací návrh?

Od: arwi® odpovědí: 8 změna:

Napadlo mě jednoduché a užitečné vylepšení TV.Ale ted nevím,co s tím nápadem dělat dál.Poradte prosím.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

nejdřív byste si měl nechat váš nápad patentovat, protože jinak váš nápad každý ukradne a bude moci vydávat za svůj

udělování patentů má na starost úřad průmyslového/...tel 220 383 111 posta@upv.cz

hodnocení

Děkuji vám za výbornou odpověd.

hodnocení

1x

A potom patent nabídnete výrobcům TV. Když jej použijí, máte vystaráno !

myslím, že se jedná o zlepšovák, o který výrobci zájmem sršet nebudou.

buss
hodnocení

0x

Prodejte výrobci TV, zákon o vynálezech a zlepšovacích návrzích 527/1990. Myslíte, že to nikde není a že se vám poplatky vrátí? Můžete si i provést rešerši.

hodnocení

0x

podle mě se jedná o stlumovač věčně řvoucích reklam, napadlo mě to už asi před 5ti lety :) Pokud to máte technicky zvládnuté, mohl byste být v balíku.

buss

Návrh senátu na ztlumení reklamy by měl být u prezidenta, jinak pokuta.

co to tu povídáte, všichni ví že reklamy neoprávněně zvyšují hlasitost samy tak, aby člověka více zmasírovaly. Zakázal bych to (tuto praktiku). Pokuta komu . .? doma si to sám stlumím na ovládači. :) uvažuju že bych zaúkoloval děcka aby to dělaly za mě :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]